Digitale TV Ontvangen

Inhoudsopgave:

Digitale TV Ontvangen
Digitale TV Ontvangen

Video: Digitale TV Ontvangen

Video: Digitale TV Ontvangen
Video: Digitale TV kijken via een ingebouwde tuner - Advies (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Digitale televisie is de overdracht van video- en audiosignalen van een vertaler naar een televisie, waarbij digitale modulatie en compressie worden gebruikt om gegevens over te dragen. Momenteel is digitale televisie het modernste type televisie.

Digitale TV ontvangen
Digitale TV ontvangen

Noodzakelijk

  • - glasvezelkabel;
  • - abonnee-settopbox;
  • - splitter;
  • - Afstandsbediening;

instructies:

Stap 1

Selecteer een provider voor deze service. Onderteken een overeenkomst voor het aansluiten van een pakket digitale televisiezenders. Specificeer alle clausules van de overeenkomst, bijvoorbeeld wat is inbegrepen in de technische ondersteuning, wat zijn de betalingsvoorwaarden en wat is de procedure voor het beëindigen van deze overeenkomst.

Stap 2

Schaf de benodigde beelden van glasvezelkabel en een settopbox aan. Ga je meerdere tv's aansluiten, dan dien je voor elke tv-ontvanger een settopbox aan te schaffen. Krimp de glasvezelkabel van een gespecialiseerde dealer om verlies van signaalkwaliteit te voorkomen. Leid de kabel om beknelling en perforatie te voorkomen. Installeer een splitter tussen tv's.

Stap 3

Sluit op elke tv-ontvanger een multimedia-settopbox aan. Met deze apparatuur kunt u tv-programma's opnemen op de ingebouwde harde schijf en deze later bekijken. Je kunt live-uitzendingen ook pauzeren en verder kijken waar je was gebleven.

Stap 4

U kunt digitale televisie aansluiten op uw personal computer.

Koop een tv-tuner, sluit deze aan op het moederbord van je computer. Download de "verse" versie van de stuurprogramma's van de website van de fabrikant. Installeer ze en start het besturingssysteem opnieuw op om alle wijzigingen door te voeren.

Sluit de kabel aan op de tv-tuner en settopbox. Ga naar "Start" - "Uitvoeren". Voer de opdracht "TV-signaalinstelling" in. Programmeer tv-zenders en sla ze op in het geheugen van uw computer.

Met Windows Media Center kunt u live tv-programma's bekijken, opslaan en later bekijken.

Aanbevolen: