Hoe U De Beloofde Betaling Op MTS Uitvoert

Inhoudsopgave:

Hoe U De Beloofde Betaling Op MTS Uitvoert
Hoe U De Beloofde Betaling Op MTS Uitvoert

Video: Hoe U De Beloofde Betaling Op MTS Uitvoert

Video: Hoe U De Beloofde Betaling Op MTS Uitvoert
Video: Rolande Met De Bles - Full Movie 2024, Mei
Anonim

Het geld op je telefoonrekening kan op het meest onverwachte moment opraken. U kunt de beloofde betaling op MTS doen als u abonnee bent van deze operator. Om dit te doen, volstaat het om een speciaal team te bellen dat tijdelijk geld zal verstrekken om te bellen.

Bestel de beloofde MTS-betaling vanaf je telefoon
Bestel de beloofde MTS-betaling vanaf je telefoon

instructies:

Stap 1

U kunt de beloofde betaling op MTS doen met behulp van de Mobile Assistant-service. Om het te gebruiken, belt u gewoon 111123 of kiest u * 111 * 123 #. Op sommige telefoonmodellen kiest u * 111 * 32 #. Het kortere nummer waarop u de dienst kunt krijgen is 1113. Met dit nummer belt u de MTS-abonneedienst. Bestel de dienst zelf via het spraakmenu of neem contact op met de telefoniste.

Stap 2

Verbind de beloofde betalingsservice op de officiële website van het MTS-bedrijf met behulp van de Internet Assistant-service. Bestel een wachtwoord om uw persoonlijke account in te voeren en ontvang het op uw telefoonnummer. Ga naar het gedeelte 'Betaling' en selecteer het item 'Beloofde betaling'. Daarnaast kun je op deze pagina statistieken krijgen over eerder bestelde diensten en is het ook handig om de optie uit te schakelen zodra je deze niet meer nodig hebt.

Stap 3

Houd er rekening mee dat de beloofde betaling op MTS alleen kan worden gedaan door die klanten die deze optie niet eerder hebben geactiveerd en geen "Credit" of "Op volledig vertrouwen" hebben besteld. Na succesvolle activering van de beloofde betaling, wordt een bedrag van 50 roebel, voorzien voor een week, op uw account bijgeschreven. Afhankelijk van de aangesloten tarieven en de frequentie van het gebruik van mobiele communicatie, kun je rekenen op een groot leenbedrag. Als u bijvoorbeeld tot 300 roebel per maand aan oproepen uitgeeft, kunt u de beloofde betaling van 200 roebel doen, en als de maandelijkse kosten 500 roebel bedragen, kan de beschikbare limiet oplopen tot 800 roebel, enz. Gebruik de gratis Internet Assistant-service via de officiële MTS-website om de maandelijkse uitgaven te bepalen. De nodige informatie staat in de rubriek "Controle van de uitgaven".

Aanbevolen: