Hoe Het MTS-nummer Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het MTS-nummer Te Activeren
Hoe Het MTS-nummer Te Activeren

Video: Hoe Het MTS-nummer Te Activeren

Video: Hoe Het MTS-nummer Te Activeren
Video: Hoe op de hoogte blijven van nieuw inhoud of van wijzigingen op Fisconetplus? 2024, April
Anonim

Een mobiele telefoon aansluiten op de MTS telecomoperator is vrij eenvoudig. U dient een simkaart aan te schaffen, een tarief te selecteren, het nummer te activeren en direct gebruik te kunnen maken van MTS-diensten.

Hoe het MTS-nummer te activeren
Hoe het MTS-nummer te activeren

Noodzakelijk

  • - MTS-simkaart;
  • - mobiele telefoon;
  • - een computer met internettoegang;
  • - een identiteitsbewijs.

instructies:

Stap 1

Om verbinding te maken met het MTS-netwerk, plaatst u een bestelling in de online winkel op de officiële website van het bedrijf, of neemt u contact op met de MTS-merkwinkel of de verkoopvertegenwoordiger van het bedrijf. In dit geval is een identiteitsbewijs vereist.

Stap 2

Om de diensten te gaan gebruiken, dient u een eerste betaling uit te voeren volgens de voorwaarden van het geselecteerde MTS-tarief. Bereken het voor jou meest geschikte tarief op de officiële MTS website.

Stap 3

Stel een codewoord in - een wachtwoord dat de gegevens van het paspoort of andere persoonlijke documenten van de abonnee kan vervangen wanneer hij telefonisch contact opneemt met het MTS-contactcentrum. Het codewoord wordt ingesteld op verzoek van de MTS-klant - de eigenaar van het contract. U kunt direct een wachtwoord toewijzen wanneer u contact opneemt met de MTS salon-store. U kunt een aanvraag invullen vanaf de officiële MTS-website en deze naar het contactcenter van het bedrijf sturen.

Stap 4

Plaats de simkaart in uw mobiele telefoon en maak gebruik van de diensten van het bedrijf. Het nummer wordt automatisch geactiveerd.

Aanbevolen: