De Locatie Van De Megafon-abonnee Vinden

Inhoudsopgave:

De Locatie Van De Megafon-abonnee Vinden
De Locatie Van De Megafon-abonnee Vinden

Video: De Locatie Van De Megafon-abonnee Vinden

Video: De Locatie Van De Megafon-abonnee Vinden
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, Mei
Anonim

U kunt de locatie van een Megafon-abonnee achterhalen aan de hand van zijn nummer, met behulp van een van de diensten die door de operator worden aangeboden. Onder hen - de optie "Navigator", een speciale portal op het netwerk en anderen.

De locatie van de Megafon-abonnee wordt bepaald via de diensten van de operator
De locatie van de Megafon-abonnee wordt bepaald via de diensten van de operator

instructies:

Stap 1

Abonneer u op een van de belangrijkste services van de operator genaamd "Navigator", waarmee u de locatie van de Megafon-abonnee kunt vinden en berichten op uw nummer kunt ontvangen met zijn huidige coördinaten. Tegelijkertijd kunt u achterhalen waar de abonnee zich bevindt, ongeacht zijn mobiele provider. Activering van de service is beschikbaar via USSD-verzoeken, sms of de website van de operator.

Stap 2

Stuur het woord REG naar 1400 of kies * 140 # om de locatie van de Megafon-abonnee binnen de Navigator-service te bepalen. U kunt een soortgelijk verzoek indienen via de handige Megafon-website locator.megafon.ru. Een enkele toegang tot de optie kost 5 roebel, het abonnementsgeld voor elke gebruiksdag is 3 roebel en vereist extra stappen om te activeren.

Stap 3

Stel de "Navigator"-service in voor langdurig gebruik als u vaak de locatie van het Megafon-nummer moet achterhalen. Om dit te doen, schrijft u het abonneenummer in een sms-bericht in internationaal formaat en stuurt u dit naar 1400. Denk eraan dat de geadresseerde uw verzoek moet bevestigen door het woord "JA" te verzenden als antwoord op het ontvangen bericht. Nadat u deze stappen met meerdere abonnees hebt uitgevoerd, kunt u unieke lijsten maken van degenen waarnaar u het vaakst zoekt.

Stap 4

Probeer de locatie van de abonnee te bepalen aan de hand van het Megafon-nummer door te bellen naar 0888. Deze methode wordt bijna nooit gebruikt, maar blijft effectief. Vertel de operator de voor- en achternaam van de abonnee en vervolgens zijn nummer. De specialist stuurt zelfstandig een verzoek naar de abonnee en, als hij de aanvraag goedkeurt, ontvangt u de huidige coördinaten van de locatie van de persoon.

Stap 5

U kunt ook de meldingsfunctie gebruiken wanneer een Megafon-abonnee zich in een bepaald gebied in roaming bevindt. Probeer ook een schema op te stellen voor toegang tot de dienst via de USSD- en sms-opdrachten die worden aangegeven op de website van de operator of de MegaFon-Yandex. Maps-toepassing. U kunt de locatie van de abonnee op de kaart van Rusland bepalen als hij zich binnen het dekkingsgebied van het netwerk bevindt. In dat geval kan tegen de geldende tarieven een bijbetaling voor GPRS-verkeer in rekening worden gebracht.

Aanbevolen: