Hoe Het Nummer Te Verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nummer Te Verbergen
Hoe Het Nummer Te Verbergen

Video: Hoe Het Nummer Te Verbergen

Video: Hoe Het Nummer Te Verbergen
Video: Je nummer onbekend zetten 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is het steeds vaker nodig om anoniem te bellen, maar de meeste mobiele telefoons herkennen automatisch het nummer van de beller. Om het nummer te verbergen, kunt u zich abonneren op een van de speciale diensten van mobiele operators.

U kunt het nummer op verschillende manieren verbergen
U kunt het nummer op verschillende manieren verbergen

instructies:

Stap 1

Beeline-abonnees kunnen hun telefoonnummer verbergen door 06740971 te bellen of te bellen met het commando "* 110 * 071 #". Hiermee wordt de AntiAON-service geactiveerd, die geldig is voor één oproep. U kunt het annuleren met de combinatie "* 31 # abonneenummer".

Stap 2

U kunt het nummer in het Megafon-netwerk verbergen via het Service Guide-systeem of door uw telefoonnummer in het juiste formulier op te geven in het gedeelte om verbinding te maken met deze service op de website van de operator. Er wordt een sms-bericht naar uw nummer gestuurd met een voorstel om de keuze van de dienst te bevestigen. Om "Beller-ID" te verbinden met Megafon buiten het internet, stuur een leeg bericht naar 000105501 of kies het commando "* 105 * 501 #". U kunt uw zichtbaarheid voor oproepen naar elke abonnee ook tijdelijk herstellen. Kies hiervoor "* 31 # abonneenummer" en druk op "Bellen".

Stap 3

Probeer het nummer op uw telefoon in het MTS-netwerk te verbergen door de AntiAON-service te activeren. Dit kan via de "Internet Assistent" of door de combinatie "* 111 * 46 #" te gebruiken. Om de dienst voor één oproep te annuleren, kiest u "* 31 # + 7 abonneenummer" en drukt u op "Bellen". U kunt "AntiAON" ook eenmalig activeren door vanaf uw mobiele telefoon het commando "* 111 * 84 #" te kiezen. Kies vervolgens de combinatie "# 31 # + 7nummer van de abonnee" en druk op "Bellen". U kunt de dienst na de oproep op dezelfde manier deactiveren.

Aanbevolen: