Hoe De Tv Op Te Hangen

Inhoudsopgave:

Hoe De Tv Op Te Hangen
Hoe De Tv Op Te Hangen

Video: Hoe De Tv Op Te Hangen

Video: Hoe De Tv Op Te Hangen
Video: How to Properly Mount a TV to a Wall: Step by Step 2024, Mei
Anonim

Als u van plan bent uw tv aan de muur te monteren, moet u dit zo verantwoord mogelijk aanpakken. Als de installatie van het product slecht wordt uitgevoerd, kan de tv op elk moment vallen.

Hoe de tv op te hangen
Hoe de tv op te hangen

Het is nodig

Bouwloodlijn, hamerboor, bouwniveau

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u nauwkeurige markeringen maken voor de daaropvolgende installatie van het bevestigingselement dat de tv aan de muur houdt. Neem hiervoor een bouwloodlijn en markeer een verticale lijn met een potlood. Dit is nodig voor de juiste installatie van de beugel (als deze ongelijk is bevestigd, wordt de tv zelf schuin geïnstalleerd). Plaats de beugel precies in het midden van de lijn en markeer de gaten voor het volgende boren. De meeste moderne tv-modellen bieden de mogelijkheid om de beugel te draaien nadat deze is bevestigd, in dit geval zijn verticale markeringen optioneel.

Stap 2

Nu moet je gaten in de muur boren. Selecteer hiervoor een boor waarvan de diameter 1 millimeter kleiner is dan de diameter van de deuvel (deuvels worden bij het product meegeleverd). Boor gaten in de muur en plaats de beugel erop en drijf de pluggen in de muur. Zorg ervoor dat de structuur stevig vastzit en dat de basis stilstaat. Pas dan kun je beginnen met het ophangen van de tv.

Stap 3

Het product wordt opgehangen volgens de groef-in-groef methode. Als de beugel draaibaar is, kun je de tv uitlijnen op een perfecte horizontale lijn. Plaats hiervoor een gebouwniveau op de tv en pas de positie van het product aan tot je het optimale resultaat krijgt.

Aanbevolen: