Hoe Te Betalen Voor De Kleuterschool Via Sberbank Online

Hoe Te Betalen Voor De Kleuterschool Via Sberbank Online
Hoe Te Betalen Voor De Kleuterschool Via Sberbank Online

Video: Hoe Te Betalen Voor De Kleuterschool Via Sberbank Online

Video: Hoe Te Betalen Voor De Kleuterschool Via Sberbank Online
Video: Детская карта СберKids от Сбербанка 2024, Mei
Anonim

Het moderne levensritme dicteert zijn eigen regels. Werken kost zoveel tijd dat er soms geen tijd is om de energierekeningen, maaltijden voor kinderen op school en kleuterschool, belastingen, enzovoort te betalen. Als u echter een klant van Sberbank bent, heeft u de mogelijkheid om voor alle diensten te betalen zonder uw huis te verlaten via internet, met behulp van de "Sberbank Online"-optie.

Hoe te betalen voor de kleuterschool via Sberbank Online
Hoe te betalen voor de kleuterschool via Sberbank Online

Om te betalen voor de kleuterschool in "Sberbank Online", moet u zich eerst in dit systeem registreren. Om dit te doen, moet u eerst een identificatie en een wachtwoord krijgen, wat u kunt doen bij elke Sberbank-geldautomaat of via internet (deze optie is alleen voor u beschikbaar als u een mobiele bank hebt aangesloten).

In het eerste geval kunt u de gegevens als volgt verkrijgen: steek de kaart in de geldautomaat, voer de pincode in, selecteer vervolgens het item "Online bankieren" en vraag een identificatie en wachtwoord aan.

Ga in het tweede geval als volgt te werk: ga naar https://online.sberbank.ru/CSAFront/async/page/registration.do, voer het kaartnummer in op de pagina (zorg ervoor dat u zich op de officiële website van Sberbank), voer het wachtwoord in dat u van het korte nummer 900 hebt ontvangen. Welnu, tot slot, maak uw gebruikersnaam en wachtwoord aan, bevestig uw acties. Dus zodra u naar Sberbank Online kunt gaan, kunt u voor bijna elke service betalen.

Nadat u het systeem hebt ingevoerd, selecteert u het item "overschrijvingen en betalingen", zoekt u vervolgens in het gedeelte "onderwijs" naar "kleuterscholen en voorschoolse instellingen", schrijft u in de regel "zoeken" uw stad en klikt u op "vinden" (in plaats van de stad die u kan TIN, zichtrekening, naam instelling invoeren). U ziet de namen en nummers van instellingen, selecteert u en vult het formulier in.

U wordt gevraagd het nummer van de kaart aan te geven waarmee de betaling zal worden gedaan, de groep, de naam van het kind, het bedrag van de betaling. Vul alle velden in en klik op de knop "Doorgaan". Na korte tijd komt er een bericht op uw telefoon, bevestigt u de handeling en wordt de betaling uitgevoerd. De betalingsstatus is direct zichtbaar. U kunt bij elke Sberbank-geldautomaat op een voor u geschikt moment een bon afdrukken, betalingen die op deze manier worden gedaan, worden drie jaar in het geheugen van het systeem opgeslagen.

Aanbevolen: