Hoe Bonussen Van Megafon . Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Bonussen Van Megafon . Te Activeren
Hoe Bonussen Van Megafon . Te Activeren

Video: Hoe Bonussen Van Megafon . Te Activeren

Video: Hoe Bonussen Van Megafon . Te Activeren
Video: Вход в личный кабинет Мегафон по номеру телефона. Как войти? Нужна ли регистрация? 2024, April
Anonim

Megafon is een van de grootste mobiele operators. Bij het aanvullen van een persoonlijke account ontvangen haar klanten bonuspunten die kunnen worden ingewisseld voor gratis bellen binnen het netwerk, internetverkeer, sms- en mms-pakketten.

Hoe bonussen van Megafon. te activeren
Hoe bonussen van Megafon. te activeren

instructies:

Stap 1

Voor elke 30 roebel die op de account van de abonnee wordt gestort, kent Megafon één bonuspunt toe. U kunt de verzamelde punten zowel rechtstreeks vanaf uw telefoon als via internet activeren.

Stap 2

Controleer het aantal verzamelde punten door het commando * 115 # te kiezen en te verzenden. Er verschijnt een menu op het telefoonscherm:

1 - Balans.

2 - Activering van bonussen.

3 - Hulp.

4 - Instellingen.

Stap 3

Om het saldo (opgebouwde bonussen) te controleren, voert u 1 in en verzendt u 1. In het antwoordbericht ziet u een ander venster, daarin moet u ook het eerste item selecteren - "Saldoverzoek", hiervoor belt u opnieuw en verzendt u 1. In het nieuwe bericht ziet u het aantal gekozen punten.

Stap 4

Om bonussen te selecteren en te activeren, voert u de opdracht * 115 # opnieuw in en verzendt u deze, maar in het menu dat verschijnt, selecteert u het tweede item - "Bonussen activeren". In het bericht dat je ontvangt, zie je een lijst met mogelijke bonussen. Dus als je gratis minuten selecteert binnen het netwerk, kun je pakketten van 10 minuten, 20, 30, etc. activeren. Het kunnen ook pakketjes internetverkeer, sms en mms-berichten zijn. Om te selecteren, hoeft u alleen maar het nummer in te voeren en te verzenden dat overeenkomt met het geselecteerde pakket. U ontvangt een bericht over de activering van het pakket met een indicatie van de geldigheidsduur.

Stap 5

Het is erg handig om met bonussen te werken via het Service Guide-systeem. Om het in te voeren, gaat u naar de website van uw regionale Megafon-vestiging, klikt u op de link Servicegids bovenaan de pagina. Als je nog geen inlogwachtwoord hebt, stuur dan het commando * 105 * 00 # vanaf je telefoon. Het wachtwoord wordt u in een antwoordbericht toegestuurd. Inloggen is uw telefoonnummer.

Stap 6

Nadat u de "Servicegids" hebt ingevoerd, selecteert u het item "Bonussen en geschenken" - "Megafon-Bonus". Na het verwerken van het verzoek, wordt een venster geopend, selecteer het item "Beloning activering" daarin en beslis aan wie u de bonus wilt activeren, uzelf of een andere abonnee. Klik vervolgens op de knop "Activeren". In de lijst met bonussen die verschijnt, selecteer degene die je nodig hebt, klik op "Volgende". Na verwerking van de aanvraag wordt u geïnformeerd over de pakketverbinding.

Aanbevolen: