Hoe Geld Terug Te Krijgen Op MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Terug Te Krijgen Op MTS
Hoe Geld Terug Te Krijgen Op MTS

Video: Hoe Geld Terug Te Krijgen Op MTS

Video: Hoe Geld Terug Te Krijgen Op MTS
Video: Kyan (10) verkocht te weinig lootjes en mocht niet meer voetballen 2024, Mei
Anonim

Tijdige aanvulling van het MTS-nummersaldo is een garantie tegen een plotselinge onderbreking van een belangrijk gesprek. Maar als u bij het storten van geld op uw telefoonrekening het nummer met een fout heeft aangegeven en het geld is bijgeschreven op een andere abonnee, wees dan niet ontmoedigd. Door contact op te nemen met een vertegenwoordiger van het MTS-bedrijf en verschillende noodzakelijke handelingen te hebben verricht, kunt u het foutief gecrediteerde bedrag eenvoudig terugstorten.

Hoe geld terug te krijgen op MTS
Hoe geld terug te krijgen op MTS

Het is nodig

  • - paspoort
  • - ontvangstbewijs voor de betaling van communicatiediensten

instructies:

Stap 1

Zorg er eerst voor dat er niet meer dan 14 dagen zijn verstreken sinds de betaling op de rekening van het nummer van iemand anders is gedaan. Zorg er ook voor dat het nummer waarop de betaling ten onrechte is bijgeschreven, wordt beheerd door MTS. Controleer hiervoor of de telefoon een van deze voorvoegsels bevat: +7 (910), +7 (911), +7 (912), +7 (913), +7 (914), +7 (915), +7 (916), +7 (917), +7 (919), +7 (980), +7 (981), +7 (982), +7 (983), +7 (984), +7 (985), +7 (987), +7 (988) of +7 (989).

Stap 2

Vergelijk uw nummer met het foutieve nummer. Zorg ervoor dat er per ongeluk niet meer dan 3 cijfers zijn ingevoerd of dat de bestelling is gewijzigd in niet meer dan 4 cijfers.

Stap 3

Als bovenstaande voorwaarden voor uw geval geschikt zijn, schrijf dan een verklaring aan de MTS-operator over de overboeking of weigering van betaling en restitutie. Geef hiervoor in de rechterbovenhoek van het formulier uw volledige naam, MTS-telefoonnummer, paspoortserie en -nummer, geboortedatum, registratie, extra contactnummer en e-mailadres op.

Stap 4

Vink in het middelste gedeelte van de aanvraag het vakje "Betaling overmaken" aan als u het per ongeluk gestorte geld naar uw MTS-account wilt overboeken. Vermeld het chequenummer, de datum van de betaling, het bedrag van het gestorte bedrag en vul uw MTS-nummer in het daarvoor bestemde veld in.

Stap 5

Als u abonnee bent van een andere mobiele provider, markeer dan het item "Terugbetaling voor betaling", en vermeld daarin dat u wordt bediend door een andere serviceprovider. Vermeld ook de benodigde gegevens van de cheque op de betaling en de gegevens van uw bankrekening of plastic kaart voor het terugstorten van het geldbedrag.

Stap 6

Vul de aanvraag in door uw handtekening en de datum waarop het document is opgemaakt op het formulier te zetten. Voeg een kopie van het ontvangstbewijs van de kassier toe ter bevestiging van de storting van het geld op het foutief opgegeven nummer en een kopie van uw paspoort bij de aanvraag.

Stap 7

Stuur de aanvraag met de bijgevoegde fotokopieën naar de medewerker van een MTS-salonwinkel en stuur deze per e-mail naar het adres [email protected] of fax 766-00-58

Stap 8

Wacht 3 werkdagen. Controleer daarna het saldo van uw rekening en zorg ervoor dat het saldo van uw MTS-nummer is aangevuld met het opgegeven bedrag of dat het gevraagde geld op uw bankrekening is aangekomen.

Aanbevolen: