Hoe Een Nummer Op Schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Nummer Op Schijf Te Branden
Hoe Een Nummer Op Schijf Te Branden

Video: Hoe Een Nummer Op Schijf Te Branden

Video: Hoe Een Nummer Op Schijf Te Branden
Video: How to Burn large file Music (MP3) into a 700MB Disc 2024, Mei
Anonim

Elke dag downloaden we nieuwe hits van muziek, wisselen ze uit via bluetooth, dragen ze naar elkaar over via e-mail en ICQ. Maar het moment komt dat we onze favoriete nummers op een schijf willen opnemen. En de reden hiervoor kan van alles zijn: de opname is nodig voor een concert, optreden of gewoon voor een bedrijfsfeest.

Hoe een nummer op schijf te branden
Hoe een nummer op schijf te branden

Het is nodig

Een lege schijf, we hebben een opname nodig op een computer en een cd/dvd-brander

instructies:

Stap 1

Voordat we beginnen met het opnemen van de schijf, laten we ons doel en eindresultaat verduidelijken. U kunt tenslotte muziek op cd- of dvd-schijf branden en het kunnen ook tracks in cd- of mp3-indeling zijn. Omdat er veel meer nummers in mp3-formaat zijn dan cd-tracks. Een cd kan bijvoorbeeld ongeveer 80 minuten ongecomprimeerde audio bevatten en een dvd ongeveer 450 minuten. De verhouding in het aantal nummers is als volgt - 19/110. Aan de andere kant, wanneer u mp3-bestanden op dezelfde schijven opneemt, neemt het aantal bestanden dat we nodig hebben aanzienlijk toe. De dvd kan discografieën van meerdere artiesten bevatten. Nadat je het vereiste bestandsformaat hebt gekozen waarin je ze gaat branden, en ook een dvd of cd hebt gekozen, kun je beginnen met branden.

Hoe een nummer op schijf te branden
Hoe een nummer op schijf te branden

Stap 2

De eenvoudigste manier om een cd te branden is verborgen in uw besturingssysteem. Je shell wordt standaard geleverd met de mogelijkheid om een CD te branden. Het is vermeldenswaard dat u geen dvd kunt branden. Het opnameproces is heel eenvoudig. Open verkenner (mijn computer), selecteer uw cd-station. Open een andere verkenner en zoek de benodigde bestanden om op te nemen. Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep ze naar de schijf. Na het kopiëren verschijnt een melding "Bestanden die wachten om naar schijf te worden geschreven" op uw schijf. Klik op deze melding, verduidelijk de juistheid van de door u opgegeven bestanden. Klik op "Opnemen". De schijf is klaar.

Hoe een nummer op schijf te branden
Hoe een nummer op schijf te branden

Stap 3

De methode is ingewikkelder. Profiteer van het Ahead Nero-pakket. Met dit softwarepakket kunt u alle acties met de schijf uitvoeren: kopiëren, branden, een videoschijf maken en een hoes voor uw schijf maken. U begint met Nero te werken door het venster Nero Start Smart te openen. Selecteer bovenaan het venster voor dit programma de waarde dvd of cd. Het hangt allemaal af van uw beslissing wat voor soort schijf u wilt maken. Als u een mp3-schijf wilt maken, selecteert u het pictogram "Gegevens-cd / dvd maken". Als uw keuze viel op het maken van een schijf met muziek van hoge kwaliteit, selecteer dan het pictogram "Cd / dvd-audioschijf maken".

Klik in het geopende Nero Express-venster op de knop "Toevoegen (+)", zoek onze bestanden en voeg ze toe. Je kunt ze beluisteren in het nummerkeuzevenster, wat een groot pluspunt is. Nadat u alle benodigde bestanden hebt toegevoegd, klikt u op "Volgende". In het nieuwe venster moeten we de opnamesnelheid selecteren. Druk op de knop "Opnemen". Wanneer de schijf is gebrand, zal Nero Express u op de hoogte stellen van de voltooide bewerking en zal de schijf uw schijf automatisch uitwerpen.

Aanbevolen: