Hoe De Fujitsu Amilo-camera Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Fujitsu Amilo-camera Aan Te Zetten
Hoe De Fujitsu Amilo-camera Aan Te Zetten

Video: Hoe De Fujitsu Amilo-camera Aan Te Zetten

Video: Hoe De Fujitsu Amilo-camera Aan Te Zetten
Video: NEED HELP WITH FUJITSU AH532 WEBCAM AND SD SLOT by 007Rickie 2024, Mei
Anonim

Internetcommunicatieprogramma's zoals Skype zijn erg populair. Fujitsu Amilo-bezitters kunnen eenvoudig de camera van hun laptop aanzetten om een meeslepend gesprek met een vriend te voeren of een videoconferentie te houden.

Hoe de Fujitsu Amilo-camera aan te zetten
Hoe de Fujitsu Amilo-camera aan te zetten

instructies:

Stap 1

Houd de speciale Fn-toets ingedrukt en druk op de F7-toets (in de bovenste rij van het toetsenbord) waarop een camera is getekend. De computer zal u op de hoogte stellen wanneer de camera wordt ingeschakeld door een afbeelding weer te geven met het label "Aan" of Aan.

Stap 2

De camera zou automatisch moeten worden ingeschakeld wanneer u een videochatprogramma start. Als u bijvoorbeeld Skype op uw pc hebt, start u het en klikt u op een naam in uw lijst met contactpersonen. Open daarna het menu "Oproepen" in het bovenste menu, selecteer "Video" en klik op het item "Video-instellingen". U ziet uzelf op het scherm onder het opschrift "Webcam selecteren".

Stap 3

Als de camera niet automatisch wordt ingeschakeld, zet u deze aan in het "Configuratiescherm" of door het programma te openen. Open Start en vervolgens Alle programma's. Zoek de map met uw camera in de lijst met mappen.

Stap 4

Vaak is op laptops een eenvoudig CyberLink YouCam-programma geïnstalleerd, dat zich in de gelijknamige map bevindt. Open de map door erop te klikken. Klik op het camerapictogram en de pc geeft de programma-interface weer. In het venster dat wordt geopend, ziet u uw gezicht terwijl de camera automatisch wordt ingeschakeld.

Stap 5

Schakel de webcam op uw laptop in met Apparaatbeheer. Open het menu Start, klik op Configuratiescherm en open Apparaatbeheer door erop te klikken. Vouw het gedeelte Beeldapparaten uit - dit is meestal het laatste gedeelte. Daar ziet u de inscriptie WebCam of "Onbekend apparaat"; klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Inschakelen" in het menu.

Stap 6

Als de camera het programma niet begint te gebruiken en het wordt ingeschakeld in Apparaatbeheer, installeer dan de stuurprogramma's van de officiële website van de fabrikant. Selecteer Notebooks in het kleine menu door op het opschrift te klikken, dan je serie (Amilo of Amilo Pro) en het laptopmodel. Geef daarna het type besturingssysteem op dat op uw laptop is geïnstalleerd en download het vereiste stuurprogramma. Installeer de stuurprogramma's en start uw computer opnieuw op. Zet vervolgens de camera weer aan.

Stap 7

Als u een standalone camera gebruikt in plaats van de ingebouwde camera met uw laptop, zet u deze aan met de knop op de camera zelf. Als er geen dergelijke knop op de camerabehuizing is, zet deze dan op een of andere manier aan. Installeer de gekochte camerastuurprogramma's om het correct te laten werken.

Stap 8

Verander de webcam in je chatsoftware. Ga voor Skype bijvoorbeeld naar uw account en selecteer een gesprekspartner (het maakt niet uit of hij online is of niet). Klik in het hoofdmenu op Oproepen → Video → Video-instellingen. Boven het kleine scherm met uw video ziet u het opschrift "Selecteer videocamera". Selecteer de verbonden offline camera uit de lijst en sla de wijzigingen op.

Aanbevolen: