Hoe Maak Je Een Monitor Van Een Tv

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Monitor Van Een Tv
Hoe Maak Je Een Monitor Van Een Tv

Video: Hoe Maak Je Een Monitor Van Een Tv

Video: Hoe Maak Je Een Monitor Van Een Tv
Video: How to Use Your TV as a Computer Monitor - Updated 2020 2024, Mei
Anonim

Veel liefhebbers van afbeeldingen van goede kwaliteit hebben het kijken naar films op een standaard computerscherm al lang opgegeven. Dit werd mogelijk gemaakt door de introductie van nieuwe beeldformaten, zoals Blu-ray, en de opkomst van moderne lcd- en plasma-tv's. In dit opzicht kan een zeer interessante oplossing zijn om een tv te gebruiken in plaats van een monitor.

Hoe maak je een monitor van een tv
Hoe maak je een monitor van een tv

Het is nodig

video signaal kabel

instructies:

Stap 1

Om de systeemeenheid op de tv aan te sluiten, bepaalt u de connectorformaten die op beide apparaten beschikbaar zijn. Dit kunnen uitgangen zijn voor analoog signaal S-Video of VGA (D-Sub), evenals digitale kanalen DVI of HDMI. Om de beste beeldkwaliteit te bieden, is het beter om digitale kanalen te gebruiken.

Stap 2

Koop een kabel met de benodigde connectoren. Sluit de systeemeenheid aan op de tv. Zoek in de instellingen van de laatste het item "Videokanaal" en specificeer de connector waarop u de kabel hebt aangesloten.

Stap 3

Onthoud dat u de monitor niet hoeft uit te zetten om verbinding te maken met de tv. Bovendien kunnen beide apparaten tegelijkertijd werken. Zoek in de instellingen van de videoadapter of in de standaardparameters van het besturingssysteem het item "Monitors". Als u wilt dat de beelden op de monitor en de tv hetzelfde zijn, selecteert u "Dupliceren". Vink anders het vakje naast de regel "Uitvouwen" aan. Als u de tweede optie kiest, kunt u de videospeler naar het tv-scherm verplaatsen zonder het monitorgebied in beslag te nemen.

Aanbevolen: