Welke Videoformaten Ondersteunt IPad 2?

Inhoudsopgave:

Welke Videoformaten Ondersteunt IPad 2?
Welke Videoformaten Ondersteunt IPad 2?

Video: Welke Videoformaten Ondersteunt IPad 2?

Video: Welke Videoformaten Ondersteunt IPad 2?
Video: Apple iPad 2 в 2020 году — Есть ли смысл обновлять? 2024, Mei
Anonim

IPad 2 is een tabletcomputer gemaakt door Apple. Dit apparaat is vrij compact en mobiel, en in dit opzicht kunnen gebruikers het, indien nodig, op elke geschikte plaats gebruiken.

Welke videoformaten ondersteunt iPad 2?
Welke videoformaten ondersteunt iPad 2?

Sommige mensen denken dat het onhandig is om mobiele apparaten te gebruiken om video's te bekijken, waaronder de iPad 2, maar deze mensen hebben het mis. Dit komt vooral doordat het scherm van de iPad 2 groot genoeg is, waardoor de gebruiker zijn ogen niet hoeft te spannen om dit of dat plaatje te zien. Soms kunnen er problemen zijn met het afspelen van een of ander videoformaat, omdat de iPad 2 absoluut niet alle formaten kan afspelen.

Ondersteunde iPad 2-indelingen

Voor sommige mensen is de iPad 2 bijna de enige manier om bijvoorbeeld onderweg video's te bekijken. In dit opzicht moet u, voordat u een bepaalde video naar een tablet downloadt, het formaat ervan weten. IPad 2 ondersteunt:.m4v,.mp4,.mov. Van deze videoformaten is.mp4 de meest populaire en bekende, omdat het op de meeste mobiele apparaten wordt gebruikt. Er moet nog een belangrijke nuance worden opgemerkt, namelijk dat de iPad 2 high-definition video (Full HD) kan afspelen, die een resolutie van 1920x1080 pixels heeft.

Weg uit een moeilijke situatie

Het moet gezegd worden dat de gebruiker, indien gewenst, het aantal afspeelbare formaten op de iPad 2 kan uitbreiden met speciale software - mediaspelers. Onder de meest populaire zijn: Good Player, AVPlayer HD en Ace Player. Dankzij deze programma's heeft de gebruiker de mogelijkheid om video's te bekijken in het.avi- of.mkv-formaat, dat tegenwoordig als een van de meest populaire wordt beschouwd.

Er is nog een andere uitweg: de mogelijkheden van de video-omzetter gebruiken. Dankzij deze software kan de gebruiker, die een personal computer gebruikt, het video-opnameformaat wijzigen in het formaat dat standaard iPad 2 ondersteunt (bijvoorbeeld.m4v,.mp4 of.mov).

U kunt bijvoorbeeld de Movavi-converter gebruiken, waarmee u bijna elk videoformaat kunt converteren dat door iPad 2 wordt ondersteund. Tegenwoordig ondersteunt het meer dan 180 formaten en indien gewenst kan de gebruiker handmatig specifieke video-opnameparameters instellen.

Daarnaast kunt u het programma Free AVI Video Converter gebruiken, waarmee u ook het videoformaat kunt wijzigen (er worden ongeveer 40 verschillende formaten ondersteund, maar tegelijkertijd biedt het programma voldoende mogelijkheden om videoparameters te configureren). In tegenstelling tot de vorige versie is de interface van deze software heel begrijpelijk, wat betekent dat iedereen ermee om kan gaan.

Aanbevolen: