Hoe Het Saldo Op De Kaart Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Saldo Op De Kaart Te Achterhalen?
Hoe Het Saldo Op De Kaart Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Saldo Op De Kaart Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Saldo Op De Kaart Te Achterhalen?
Video: ✅ How To Check Vanilla Visa Gift Card Balance 🔴 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om het saldo op een bankkaart vandaag te verduidelijken. Elk van de opties kan zijn eigen kenmerken hebben, maar welke optie de kaarthouder ook gebruikt, het zal niet veel tijd kosten om het saldo op te helderen.

Hoe het saldo op de kaart te achterhalen?
Hoe het saldo op de kaart te achterhalen?

Het is nodig

Toegang tot het telefoonmenu van uw bank, internettoegang, ATM-toegang

instructies:

Stap 1

Het saldo op de kaart controleren via een geldautomaat. U kunt het saldo op uw bankkaart opvragen bij een van de geldautomaten. Om dit te doen, moet u de kaart in de terminal steken en door de pincode in te voeren, informatie over uw saldo opvragen. Houd er rekening mee dat als u het saldo opgeeft in de terminal van een bank waarvan u geen klant bent, u voor een dergelijke dienst een commissie in rekening wordt gebracht. Op basis hiervan is het beter om rekeningverificatieoperaties uit te voeren bij die geldautomaten die behoren tot de bank waar de kaart is geregistreerd.

Stap 2

Saldo check via telefoondienst. Om op deze manier uw rekeningsaldo te verduidelijken, moet u het callcenter van uw bank bellen. Hier moet u contact opnemen met de operator en de gegevens verstrekken die nodig zijn voor autorisatie (naam, geboortejaar, kaartnummer, codewoord - geen pincode, maar een codewoord). U wordt dan op de hoogte gehouden van de status van uw account.

Stap 3

Saldo checken via internetbankieren. Deze methode is alleen mogelijk als de bank een autorisatieservice voor internetklanten aanbiedt. U kunt zich hierover informeren en u aanmelden bij internetbankieren bij de vertegenwoordiging van uw bank. Om het rekeningsaldo te weten te komen, moet u inloggen op uw internetbankrekening en het bijbehorende menu gebruiken.

Aanbevolen: