Hoe Het Saldo Op De Megafon-telefoon Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Saldo Op De Megafon-telefoon Te Achterhalen?
Hoe Het Saldo Op De Megafon-telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Saldo Op De Megafon-telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Saldo Op De Megafon-telefoon Te Achterhalen?
Video: Утекают деньги с телефона? Удалите платные подписки! 2024, Mei
Anonim

Tijdige controle over uw mobiele account stelt u in staat altijd in contact te blijven. U kunt het saldo op de Megafon-telefoon achterhalen met behulp van een van de speciale functies die door de operator worden aangeboden.

U kunt het saldo op de Megafon-telefoon achterhalen met een speciaal commando
U kunt het saldo op de Megafon-telefoon achterhalen met een speciaal commando

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om het saldo op de Megafon-telefoon te achterhalen, is door het USSD-commando * 100 # op de mobiele telefoon te kiezen en op de beltoets te drukken. Na enkele seconden wordt informatie over de accountstatus op het scherm weergegeven of ontvangt u een sms-bericht met de benodigde gegevens. Deze optie wordt gratis aangeboden.

Stap 2

Gebruik het gratis nummer 8-800-333-0500 om erachter te komen hoeveel geld er op uw Megafon-account staat. Houd er rekening mee dat u hiervoor abonnee moet zijn van deze operator en een nummer moet bellen binnen het dekkingsgebied van het netwerk. Volg de instructies van het spraakmenu door op de nodige knoppen op de telefoon te drukken (u moet drie keer op "1" drukken), waarna het antwoordapparaat u uw saldo zal laten weten. Als alternatief kunt u onmiddellijk op "0" drukken om verbinding te maken met een ondersteuningsmedewerker. Vraag hem om het bedrag op uw mobiele account te melden.

Stap 3

Open de officiële website van het bedrijf Megafon. Volg de link "Servicegids" in de rechterbovenhoek van de pagina. Voer uw telefoonnummer en persoonlijk wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in. Om een wachtwoord te krijgen, als u voor de eerste keer inlogt op het systeem, kiest u * 105 * 00 # vanaf uw telefoon, waardoor de gewenste combinatie per sms naar u wordt verzonden. Zodra de zelfbedieningsservice is geladen, bekijkt u uw persoonlijke gegevens bovenaan de pagina. De informatie over uw rekeningsaldo wordt hier weergegeven.

Stap 4

Ontdek de kosten van mobiele diensten in het persoonlijke account van het Service-Guide-systeem voor meer gedetailleerde controle over uw account. Volg hiervoor de link "Eenmalige detaillering" in het menu aan de linkerkant. Selecteer de rapportageperiode waarin u geïnteresseerd bent en hoe de informatie wordt weergegeven - per fax of e-mail. U kunt de details van de gevoerde oproepen, verzonden sms-berichten en verbonden diensten van de laatste zes maanden vinden. Nadat u alle benodigde gegevens hebt opgegeven, wordt het rapport automatisch gegenereerd en op de geselecteerde manier naar u verzonden.

Stap 5

U kunt het saldo van een andere Megafon-abonnee controleren door de service "Saldo van dierbaren" aan te sluiten. Vraag hiervoor een vriend om u toe te voegen aan de "witte lijst" door een sms-bericht van zijn telefoon naar 000006 te sturen. In de tekst van het bericht moet u uw telefoonnummer vermelden met een "+"-teken en zonder een acht. Nu kunt u het account van uw vriend of familielid controleren door * 100 * (het nummer van de persoon zonder de acht en het "+"-teken) # te bellen vanaf uw telefoon.

Aanbevolen: