Hoe Het Saldo Van Megafon Te Achterhalen Via Sms?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Saldo Van Megafon Te Achterhalen Via Sms?
Hoe Het Saldo Van Megafon Te Achterhalen Via Sms?

Video: Hoe Het Saldo Van Megafon Te Achterhalen Via Sms?

Video: Hoe Het Saldo Van Megafon Te Achterhalen Via Sms?
Video: 😲СЕКРЕТНЫЙ ТАРИФ МЕГАФОН💣 СРОЧНО ПОДКЛЮЧАЙ! БЕЗЛИМИТНЫЙ ИНТЕРНЕТ ПОЧТИ ДАРОМ И 1000 МИНУТ!!!! 2024, Mei
Anonim

De mogelijkheid om snel informatie te krijgen over het saldo van de persoonlijke rekening van uw mobiele telefoon is een belangrijk punt in het dagelijks leven van iedereen die dit apparaat gebruikt. Deze informatie stelt een persoon in staat om het aanvullen van het saldo te plannen om een situatie uit te sluiten waarin het geld op het saldo plotseling opraakt en het onmogelijk wordt om via een mobiele telefoon een belangrijk telefoontje te plegen of naar een favoriete website te gaan.

Hoe het saldo van Megafon te achterhalen via sms?
Hoe het saldo van Megafon te achterhalen via sms?

Noodzakelijk

Mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Ga naar de sectie voor SMS-berichten op uw mobiele telefoon. Meestal is er voor een dergelijke sectie in het telefoonmenu een tabblad met de afbeelding van een postenvelop.

Stap 2

Start de functie van het maken van een nieuw SMS-bericht. Op verschillende modellen van een mobiele telefoon kan deze functie worden aangegeven door elementen van verschillende typen. Bijvoorbeeld een knop met het label Nieuw of een Nieuw bericht menu-item.

Stap 3

Voer in de tekst van de sms één letter in: "B" (Latijn) of "B" (Russisch).

Stap 4

In het veld geadresseerde, in de meeste gevallen is het ondertekend met de woorden "Aan" of "Geadresseerde", kies het nummer waarnaar het sms-bericht wordt verzonden - 000100.

Stap 5

Stuur een SMS-bericht door op het element te klikken dat bij deze functie hoort in de telefoon. Dit kan een knop "Verzenden" of "Een bericht verzenden" zijn. Het verzenden van een dergelijk bericht is gratis wanneer de gebruiker zich in het thuisnetwerk bevindt en wordt aangerekend tegen de prijs van een uitgaand sms-bericht tijdens roaming.

Stap 6

Informatie over het huidige saldo van de persoonlijke rekening wordt in een service-sms-bericht op uw mobiele telefoon afgeleverd. Het bericht kan naast deze informatie ook informatie van reclamekarakter bevatten.

Aanbevolen: