Hoe Het Saldo Van Het Nummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Saldo Van Het Nummer Te Achterhalen?
Hoe Het Saldo Van Het Nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Saldo Van Het Nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Saldo Van Het Nummer Te Achterhalen?
Video: Crypto-Currency: How to check the balance of any address. 2024, April
Anonim

Persoonlijk account is een verplicht kenmerk van elke simkaart voor een mobiele telefoon. Afhankelijk van het saldo op de rekening, kunt u sms'en, mms'en, oproepen en andere communicatiediensten gebruiken die door deze of gene operator worden aangeboden op basis van een contract met u. Een nul- of negatief saldo is vaak de basis voor het blokkeren van een nummer, waardoor je niet eens een oproep kunt beantwoorden. Door uw vinger aan de pols te houden en altijd de balans van de nummers te vinden, kunt u speciale nummers gebruiken die voor elke operator afzonderlijk zijn.

Hoe het saldo van het nummer te achterhalen?
Hoe het saldo van het nummer te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Beeline-abonnees kunnen * 102 # of # 102 # bellen om hun hoofdsaldo te achterhalen. Het eerste teken ("hash" of "asterisk") wordt afhankelijk van het model geplaatst. "Zvedochka" is relevant voor ouderen. Extra saldi (sms-, mms-, enz.-pakketten) zijn beschikbaar door * 106 # of # 106 # te kiezen (met dezelfde selectieprincipes). In ieder geval wordt alle informatie over het account weergegeven op het display van de telefoon.

Stap 2

Om het saldo van het Megafon-netwerknummer weer te geven, moet u ook * 102 # of # 102 # kiezen. Net als in het geval van "Beeline", wordt het account op het display weergegeven.

Stap 3

De mobiele operator "MTS" verstrekt op verzoek informatie over het persoonlijke account van de abonnee aan het nummer * 100 # of # 100 #. Naast het bericht over fondsen wordt informatie over aanvullende diensten toegevoegd.

Aanbevolen: