Hoe Bestanden Over Te Zetten Van Computer Naar Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Over Te Zetten Van Computer Naar Telefoon
Hoe Bestanden Over Te Zetten Van Computer Naar Telefoon

Video: Hoe Bestanden Over Te Zetten Van Computer Naar Telefoon

Video: Hoe Bestanden Over Te Zetten Van Computer Naar Telefoon
Video: Video's van computer naar smartphone zetten | Je materiaal inladen | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

De mogelijkheden van een computer zijn bijna eindeloos. Met zijn hulp kunt u een melodie of afbeelding maken, van internet een video downloaden die u leuk vindt of nummers van uw favoriete groep. Maar hoe zorg je ervoor dat wat is gemaakt en gedownload altijd bij je is en een lust is voor het oog en het gehoor, de jouwe en de mensen om je heen? Kopieer de bestanden natuurlijk naar je telefoon. Er zijn eigenlijk meerdere manieren. Sommigen van hen kunnen bepaalde materiaalkosten vergen, maar ze zullen zeker tot een positief resultaat leiden.

Een computer aansluiten op een telefoon
Een computer aansluiten op een telefoon

Het is nodig

DATA-kabel, Bluetooth-adapter, infraroodadapter (IrDA), kaartlezer

instructies:

Stap 1

Zet de computer aan en sluit een DATA-kabel, Bluetooth-adapter of infraroodadapter aan op een van de USB-uitgangen van de computer. Bij de telefoon kan een DATA-kabel worden geleverd, evenals een schijf met stuurprogramma's. Bluetooth-adapter of infraroodadapter moet apart worden aangeschaft. Koop ook voor een infraroodadapter, indien niet meegeleverd, een USB-verlengkabel. In dit stadium kan het nodig zijn om stuurprogramma's voor de adapters te installeren.

DATA kabel en driver installatie schijf
DATA kabel en driver installatie schijf

Stap 2

Wanneer de stuurprogramma's zijn geïnstalleerd en de computer meldt dat het apparaat klaar is voor gebruik, kunt u met de telefoon aan de slag. Sluit de DATA-kabelconnector aan op de telefoon, wanneer u de infraroodadapter gebruikt, plaats de telefoon ernaast en richt het infraroodvenster van de telefoon op de adapter, de verbinding wordt automatisch gemaakt. Als u een Bluetooth-adapter gebruikt om verbinding te maken, schakelt u Bluetooth in op uw telefoon en activeert u de functie Zoeken naar apparaten. Wanneer het apparaat - een computer - is gevonden, moet u de verbinding bevestigen.

Infraroodadapter
Infraroodadapter

Stap 3

Neem nu een schijf met stuurprogramma's voor uw telefoon en installeer het benodigde stuurprogramma, evenals een programma dat het gemakkelijker maakt om met een mobiele telefoon via een computer te werken - PC Suite. Volg de instructies van het installatieprogramma om de driver en software te installeren. Nu kun je de bestanden die je nodig hebt overzetten van je computer naar je telefoon, hiervoor hoef je alleen maar het bestand van de computermap naar de telefoonmap te slepen.

PC Suite-telefoonsoftware
PC Suite-telefoonsoftware

Stap 4

Er is een alternatieve manier als geen van de bovenstaande mogelijkheden voorhanden is. Als uw mobiel een geheugenkaart heeft en er is een kaartlezer in de computer geïnstalleerd, verwijder dan eenvoudig de geheugenkaart uit de telefoon en plaats deze in de kaartlezer. Nu kunt u met een geheugenkaart werken zoals met een verwisselbaar medium - een USB-stick. Kopieer de benodigde bestanden ernaar en installeer het opnieuw op je telefoon.

Aanbevolen: