Hoe Bestanden Over Te Zetten Van Telefoon Naar Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Over Te Zetten Van Telefoon Naar Computer
Hoe Bestanden Over Te Zetten Van Telefoon Naar Computer

Video: Hoe Bestanden Over Te Zetten Van Telefoon Naar Computer

Video: Hoe Bestanden Over Te Zetten Van Telefoon Naar Computer
Video: How To Transfer Files From Android to PC With USB Cable - Phone Not Connecting To Computer Via USB 2024, Mei
Anonim

Er hebben zich veel bestanden op uw telefoon verzameld: dit kunnen foto's, video's en verschillende documenten zijn. Het telefoongeheugen is niet van rubber. En zomaar, voor het geval dat, zou het leuk zijn om een kopie van al deze bestanden op uw computer te hebben. Hoe deze gegevens overdragen?

Hoe bestanden over te zetten van telefoon naar computer
Hoe bestanden over te zetten van telefoon naar computer

Noodzakelijk

  • Stuurprogramma voor telefoon
  • USB-kabel
  • USB bluetooth-adapter
  • Infrarood usb-poort
  • Kaartlezer
  • Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste en snelste manier om gegevens van een telefoon naar een computer over te zetten, is via een usb-kabel. Sluit hiervoor je telefoon via een usb-kabel aan op je computer. Als het systeem u meldt dat het apparaat niet wordt herkend, installeer dan een speciaal stuurprogramma voor uw telefoon. Op het moment van aankoop wordt meestal een schijf met stuurprogramma's bij de telefoon geleverd. Ga daarna naar de map "Mijn computer" en zoek daar je telefoon. Nu kun je eenvoudig naar de geheugenkaart van je telefoon gaan en alles wat je nodig hebt vanaf daar overzetten.

Stap 2

Als je telefoon bluetooth heeft en je computer een ingebouwde bluetooth-adapter heeft, of je hebt een usb bluetooth-adapter, dan kun je je telefoon ook op je computer aansluiten. Schakel hiervoor bluetooth in op je mobiele telefoon en computer. Zoek op uw computer naar bluetooth-apparaten. Zodra het systeem uw telefoon vindt, richt u deze met de muis en brengt u een verbinding tot stand. Het systeem kan u vragen om een wachtwoord in te voeren. Het is oké - voer dezelfde tekens in op je computer en telefoon. Daarna wordt de verbinding tot stand gebracht en kun je gegevens uitwisselen.

Stap 3

Als je telefoon en computer een infraroodpoort hebben, kun je er gegevens mee overdragen. De acties zullen bijna hetzelfde zijn als bij het verbinden, de kwaliteit van de verbinding en de afstand die u de telefoon kunt verplaatsen van de infraroodpoort van de computer. De transmissiesnelheid met deze verbinding is vrij laag.

Stap 4

Als uw telefoon is uitgerust met een verwijderbare geheugenkaart, kunt u een kaartlezer gebruiken om bestanden over te zetten. Om dit te doen, brengt u alle benodigde informatie over van het interne geheugen van de telefoon naar het externe geheugen. Schakel vervolgens uw telefoon uit om verschillende systeemfouten te voorkomen en verwijder de verwijderbare geheugenkaart. Steek deze in de kaartlezer. Mogelijk moet u hierbij een adapter gebruiken. Sluit de kaartlezer aan op uw computer. Wacht terwijl het systeem het aangesloten apparaat herkent. Ga daarna naar de map "Deze computer" en zoek daar uw verwisselbare schijf. Nu kunt u bestanden van uw telefoon naar uw computer overbrengen.

Stap 5

Wat als u geen apparaten heeft om met uw computer te communiceren? Gebruik in dat geval internet. Ga vanaf je telefoon naar je persoonlijke e-mail en stuur jezelf een brief nadat je alle benodigde bestanden hebt bijgevoegd. Ga dan via een computer naar je mail en download deze, na te hebben gewacht op de brief die je hebt verzonden. Natuurlijk moet je geld uitgeven aan verkeer, maar je gegevens worden overgedragen.

Aanbevolen: