Hoe Activeer Je Gratis Minuten Op Megaphone

Inhoudsopgave:

Hoe Activeer Je Gratis Minuten Op Megaphone
Hoe Activeer Je Gratis Minuten Op Megaphone

Video: Hoe Activeer Je Gratis Minuten Op Megaphone

Video: Hoe Activeer Je Gratis Minuten Op Megaphone
Video: Hoe maak ik mijn factuur op in mijn eigen huisstijl? 2024, Maart
Anonim

Vanwege de serieuze concurrentie tussen grote mobiele communicatiebedrijven bieden de meeste van hen hun abonnees verschillende bonussen en geschenken aan in de vorm van gratis telefonie of het gebruik van internet. Megafon heeft een speciaal Megafon-bonusprogramma, waarbij je als beloning enkele tientallen gratis minuten kunt kiezen.

Hoe activeer je gratis minuten op Megaphone
Hoe activeer je gratis minuten op Megaphone

instructies:

Stap 1

Alleen al omdat je gebruik maakt van mobiele communicatie van Megafon, krijg je er elke maand cadeautjes van. Het gaat als volgt: abonnees ontvangen aan het einde van elke maand bonuspunten die kunnen worden besteed aan gratis minuten communicatie, sms- en mms-berichten, het bestellen van internetverkeer of zelfs een trendy accessoire. Eén punt is gelijk aan 30 roebel. van het geld dat u de afgelopen maand heeft gebruikt om geld op uw rekening te storten.

Stap 2

Voordat u gratis minuten voor dit programma activeert, controleert u het aantal punten dat u op uw account heeft. Stuur hiervoor een SMS-bericht met het nummer 0 naar het nummer 5010. Of kies de combinatie * 115 # bellen.

Stap 3

Om gratis minuten te activeren, belt u 5010 en luistert u naar het bericht van de autoinformer. Er is een andere manier: bel * 105 # in de telefoon, selecteer vervolgens "Megafon-bonus" en zoek vervolgens het tabblad "Activering van bonuspunten". Als u ze op uw nummer wilt activeren, selecteert u de juiste sleutel.

Stap 4

Selecteer vervolgens het tabblad "Telefonie". Hier krijgt u verschillende opties te zien, afhankelijk van uw oproepbehoeften. U kunt bijvoorbeeld gratis minutenpakketten kiezen voor communicatie binnen het netwerk of met abonnees van andere operators, naar vaste nummers, maar ook voor oproepen binnen Rusland en het GOS. Afhankelijk van het aantal verzamelde punten kun je kiezen voor pakketten met gratis minuten van 10, 30, 60, 120, 240 uitgaande minuten. Wissel punten in voor oproepen door een pakket te kiezen dat bij je past. Gratis minuten zullen 10-15 minuten later beschikbaar zijn voor de abonnee na ontvangst van een sms-bericht dat uw activeringsverzoek is voltooid.

Aanbevolen: