Hoe Activeer Ik Gratis Sms

Inhoudsopgave:

Hoe Activeer Ik Gratis Sms
Hoe Activeer Ik Gratis Sms
Anonim

Grote mobiele bedrijven, die met elkaar concurreren, bieden hun abonnees verschillende bonussen en geschenken aan. Het Megafon-netwerk heeft een speciaal Megafon-bonusprogramma, dat het recht geeft om als beloning een pakket gratis sms-berichten te kiezen.

Hoe activeer ik gratis sms
Hoe activeer ik gratis sms

Noodzakelijk

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Als mobiele abonnee van Megafon ontvang je elke maand geschenken van het bedrijf. Aan het einde van elke maand ontvangen netwerkklanten bonuspunten die kunnen worden ingewisseld voor gratis sms of minuten communicatie. Voor elke 30 roebel die wordt uitgegeven aan Megafon-communicatie, wordt de afgelopen maand één punt toegewezen.

Stap 2

Voordat u begint met het activeren van gratis minuten voor dit programma, controleert u hoeveel punten u op uw account heeft. Stuur een gratis sms-bericht met het cijfer 0 in de tekst naar het nummer 5010. Of kies de volgende combinatie: * 115 #, beltoets.

Stap 3

Om gratis berichten op uw telefoon te activeren, belt u 5010 en luistert u naar het bericht van de autoinformer. Er is een andere manier: kies de combinatie: * 105 #, de beltoets, selecteer vervolgens de optie "Megafon-bonus" en zoek de link: "Bonuspunten activeren". Als u ze voor uw nummer wilt activeren, selecteert u de juiste sleutel.

Stap 4

Afhankelijk van het aantal punten dat je hebt, kun je pakketten met verschillende sms-nummers kiezen. Ruilen door een acceptabel pakket te kiezen. De service is beschikbaar 10-15 minuten nadat u een bericht heeft ontvangen waarin wordt bevestigd dat uw activeringsverzoek is voltooid.

Stap 5

Houd er rekening mee dat punten maximaal een jaar kunnen worden bewaard, daarna verlopen ze, evenals de mogelijkheid om ze te besteden aan een gratis communicatiepakket. In overeenstemming met de informatie die is gepubliceerd op de officiële website van het bedrijf Megafon, moet u, om gratis verbinding te maken met het Megafon-bonusprogramma, de combinatie in uw telefoon invoeren: * 105 # en de beltoets, of vier cijfers verzenden: 5010 tot 5010 (gratis). Daarnaast kunt u gebruik maken van de diensten van het informatie- en referentiesysteem "Service-Guide".

Aanbevolen: