Hoe De Resterende Minuten Op Megaphone Te Weten Te Komen

Hoe De Resterende Minuten Op Megaphone Te Weten Te Komen
Hoe De Resterende Minuten Op Megaphone Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Resterende Minuten Op Megaphone Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Resterende Minuten Op Megaphone Te Weten Te Komen
Video: DIT GEHEIM TE WETEN, gooi je nooit meer een niet-werkende computervoeding weg! 2024, April
Anonim

Hoeveel gratis minuten er nog over zijn op de simkaart van de mobiele operator Megafon is een vraag die abonnees interesseert met een prepaid-systeem, bijvoorbeeld "All inclusive", evenals voor leden van het bonusprogramma. Er zijn veel manieren om erachter te komen hoeveel minuten er nog over zijn.

Hoe de resterende minuten op Megaphone te weten te komen
Hoe de resterende minuten op Megaphone te weten te komen

All-inclusive tarief: hoe de resterende minuten te weten te komen?

Om erachter te komen hoeveel vrije minuten er nog over zijn, kunt u traditioneel bellen naar het Callcenter, maar deze methode is erg onhandig, omdat het wachten op een antwoord dan meestal veel tijd kost. De gemakkelijkste en handigste manier om de resterende minuten te controleren, is door de combinatie * 558 # te kiezen (deze combinatie is universeel, met zijn hulp kunt u het aantal resterende minuten op alle vier de typen van de "All-inclusive" tarieflijn achterhalen, dat wil zeggen, zowel S, M, en L, als XL).

Het saldo van de bonusrekening kan worden gecontroleerd door de combinatie * 100 * 4 #, evenals * 101 * 2 #. De combinatie in de vorm * 105 * 1 * 2 # kan worden gebruikt om de minuten te controleren die bedoeld zijn om met nummers van andere mobiele netwerken te praten.

Hoe "live saldo" op Megafon te verbinden

U kunt ook zien hoeveel gratis minuten er nog over zijn wanneer u de service "live saldo" activeert. Deze optie is goed omdat je niet elke keer combinaties hoeft te bellen of intoetsen om kennis te maken met het saldo, want elke keer dat de rekening op de simkaart verandert, verschijnt er een melding op het scherm met het huidige saldo. U kunt de service activeren met de combinatie * 134 * 1 #, de prijs is 60 roebel per maand.

Megafoonbonus: hoe het aantal resterende minuten te weten te komen

In dit geval zijn er twee opties om het account te controleren: bel 0510 of stuur een bericht naar het korte nummer 5010.

Hoe u de resterende minuten op Megaphone kunt achterhalen via het persoonlijke account?

Om de status van het saldo te achterhalen, moet u naar uw persoonlijke account gaan en hiervoor op de pagina lk.megafon.ru/login/ in het eerste veld het telefoonnummer invoeren, op de telefoon van de Megafon SIM kaart kies het commando * 105 * 00 #, voer in het veld "wachtwoord" de ontvangen combinatie in en druk op "enter". Zoek na het invoeren van het account het blok met de naam "Actuele kortingen en servicepakketten", hier staat de informatie waarin u geïnteresseerd bent.

Aanbevolen: