Hoe Activeer Je Een Simkaart MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Activeer Je Een Simkaart MTS
Hoe Activeer Je Een Simkaart MTS

Video: Hoe Activeer Je Een Simkaart MTS

Video: Hoe Activeer Je Een Simkaart MTS
Video: Hoe plaats je een simkaart? | Belsimpel Legt Uit 2024, April
Anonim

De aankoop van een nieuwe simkaart van de mobiele operator MTS impliceert het gebruik ervan. En gebruik, op zijn beurt, vereist activering van de kaart. Deze procedure kan op verschillende manieren worden uitgevoerd.

Hoe activeer ik een simkaart MTS
Hoe activeer ik een simkaart MTS

instructies:

Stap 1

Als een simkaart in een officiële MTS-winkel is gekocht, is de eenvoudigste manier om deze te activeren, een verkoopassistent te vragen deze handeling uit te voeren. Dit is een van de gratis diensten die worden aangeboden door de salons van alle grote mobiele operators.

Stap 2

Als dit om de een of andere reden niet mogelijk is, probeer dan gewoon een simkaart in het apparaat te plaatsen - veel van de nieuwste pakketten ondersteunen de automatische activeringsfunctie. Schakel uw telefoon in en kies een gratis verkort nummer dat in het contract is vermeld. Meestal wordt het mobiele apparaat daarna automatisch geactiveerd.

Stap 3

Een andere manier om een simkaart te activeren, biedt zijn abonnees een speciale service, die toegankelijk is door 737-8081 te bellen. Vergeet niet de internationale code van Rusland - +7 en Moskou - 495 aan te geven. Na het antwoord van de operator moet u op het moment van aankoop de code-uitdrukking of het gekozen woord noemen bij het sluiten van de gebruikersovereenkomst. Helaas kost deze methode om een simkaart te activeren vrij veel tijd - volgens de toezeggingen van MTS niet meer dan een dag, maar niet minder dan twee uur.

Stap 4

Als u een computer en internettoegang hebt, kunt u de gespecialiseerde online activeringsservice van het bedrijf gebruiken. Ga hiervoor naar de pagina www.activate.prostomts.ru in uw browser en geef uw tarief aan in de catalogus van het startvenster dat wordt geopend. Vul de verplichte velden in het volgende venster in. Deze omvatten persoonlijke gegevens, paspoortnummer, e-mailadres en mobiel telefoonnummer. Gebruik de speciale knop "Verzenden voor activering".

Stap 5

Houd er rekening mee dat de activering van de gekochte simkaart binnen zeven werkdagen moet worden uitgevoerd! Vergeet ook niet om het account op de kaart aan te vullen - als het saldo nul is, is het onmogelijk om te activeren. Het minimumbedrag van de eerste herlading staat vermeld in de beschrijving van het geselecteerde tariefplan.

Aanbevolen: