Hoeveel Minuten Per Dag Gratis Bellen Op Het Super-MTS-tarief

Inhoudsopgave:

Hoeveel Minuten Per Dag Gratis Bellen Op Het Super-MTS-tarief
Hoeveel Minuten Per Dag Gratis Bellen Op Het Super-MTS-tarief

Video: Hoeveel Minuten Per Dag Gratis Bellen Op Het Super-MTS-tarief

Video: Hoeveel Minuten Per Dag Gratis Bellen Op Het Super-MTS-tarief
Video: Hoe gratis bellen via pc 2024, April
Anonim

MTS is een van de grootste mobiele operators in Rusland en biedt haar abonnees een breed scala aan tarieven. Een van de meest populaire opties van vandaag is het "Super MTS"-tarief, dat gratis bellen omvat.

Hoeveel minuten per dag gratis bellen op het Super-MTS-tarief
Hoeveel minuten per dag gratis bellen op het Super-MTS-tarief

Het "Super MTS"-tarief is erg populair onder abonnees vanwege het feit dat het gratis bellen naar de nummers van MTS-abonnees omvat.

Gratis bellen

De basisversie van het Super MTS-tarief, waarvoor geen abonnementsgeld hoeft te worden betaald, omvat al 20 gratis belminuten per dag die bedoeld zijn om te bellen naar MTS-abonnees in de regio waar de simkaart van de abonnee is geregistreerd. In dit geval moet het opgegeven aantal minuten overdag worden gebruikt: de volgende dag zijn de minuten van gisteren op, maar de abonnee heeft de mogelijkheid om te profiteren van de nieuwe twintig minuten van vandaag. Als hij bijvoorbeeld in Barnaul of een andere stad van het Altai-gebied woont, kan hij dagelijks 20 minuten gratis communiceren met inwoners van zijn regio.

Als de abonnee de gespecificeerde limiet overschrijdt, moeten de volgende minuten worden betaald, en hun kosten kunnen verschillen afhankelijk van de regio waarin hij woont. In het bovengenoemde Altai-gebied bedragen de kosten van extra minuten bijvoorbeeld elk 0,75 roebel.

Tegelijkertijd worden oproepen naar vaste nummers en naar nummers van andere mobiele operators binnen dit tarief standaard betaald. In het Altai-gebied zijn de kosten van dergelijke oproepen bijvoorbeeld 1,5 roebel per minuut. Tegelijkertijd, zoals in het geval van extra minuten, kunnen deze kosten variëren afhankelijk van de regio. Als u veel belt naar mobiele nummers van andere operators of naar vaste telefoons, is het daarom zinvol om duidelijk te maken wat de kosten van dergelijke oproepen zijn in uw samenstellende entiteit van de Federatie.

Toename van het aantal gratis minuten

Het is echter mogelijk om de limiet van gratis minuten te verhogen tot 100 eenheden per dag, terwijl de mogelijkheid wordt toegevoegd om gedurende nog eens 100 minuten gratis te bellen naar mobiele MTS-nummers in heel Rusland. Zo kan de totale duur van toegestane gratis oproepen naar MTS-nummers 200 minuten per dag zijn.

Om deze kans te krijgen, moet u de service "Gratis bellen op MTS Russia 100" activeren. De kosten van deze optie bedragen 1,5 roebel per dag: gemiddeld kost een maand gebruik van de service een abonnee dus 45 roebel. Tegelijkertijd is de minimale tariefperiode ook 1 dag. Zo kan deze dienst worden geactiveerd voor het vereiste aantal dagen, bijvoorbeeld wanneer u veel moet bellen binnen de regio en in het hele land, en vervolgens uitschakelen wanneer de behoefte aan bellen verdwijnt.

Aanbevolen: