Hoe Simkaarten Te Trimmen

Inhoudsopgave:

Hoe Simkaarten Te Trimmen
Hoe Simkaarten Te Trimmen

Video: Hoe Simkaarten Te Trimmen

Video: Hoe Simkaarten Te Trimmen
Video: How to cut your SIM card (Micro SIM, Nano SIM - iPhone 5) 2024, Mei
Anonim

Door de methode van proef en selectie is gebleken dat er geen specifiek verschil is tussen microsym-kaarten en gewone simkaarten. Het enige verschil zit hem in het formaat van de plastic achterkant, waardoor je ongetwijfeld een simkaart kunt knippen tot het formaat van een MicroSIM-kaart.

Hoe simkaarten te knippen
Hoe simkaarten te knippen

Het is nodig

Simkaart om te knippen; goed geslepen mes; heerser

instructies:

Stap 1

Markeer eerst de contour waarlangs u gaat snijden. Bevestig hiervoor de MicroSIM-kaart aan een gewone SIM-kaart, zodat de positie van de chips overeenkomt. Het is raadzaam om eerst in de breedte te combineren en daarna in schuine bescherming.

Stap 2

Begin voorzichtig met het snijden van de simkaart met een mes. Om de gewenste maat te krijgen, verschuift u het mes met een liniaal. Omdat het plastic zelf is zacht, er is geen speciale inspanning nodig.

Stap 3

Controleer na het losmaken van het bovenste deel nogmaals of de contacten van de chip overeenkomen. Verplaats hiervoor de MicroSIM-kaart naar links. Nadat je hebt gecontroleerd of alles overeenkomt, knip je de onderkant van de simkaart af. Wees hierbij uiterst voorzichtig, want de onderkant is erg dun.

Stap 4

Ga naar de rechter- en linkerkant

Stap 5

Snijd de linkerbovenhoek af.

Stap 6

Configureer een bijgesneden simkaart.

Aanbevolen: