Hoe Kies Je Een Telefoon Voor Twee Simkaarten

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Telefoon Voor Twee Simkaarten
Hoe Kies Je Een Telefoon Voor Twee Simkaarten

Video: Hoe Kies Je Een Telefoon Voor Twee Simkaarten

Video: Hoe Kies Je Een Telefoon Voor Twee Simkaarten
Video: Dual SIM Phones - How To Manage SIM Cards 2024, April
Anonim

Telefoons met twee simkaarten maken het leven veel gemakkelijker voor mensen die hun werk en privé willen scheiden. Er zijn drie soorten telefoons voor twee simkaarten, elk met zijn eigen kenmerken.

Hoe kies je een telefoon voor twee simkaarten
Hoe kies je een telefoon voor twee simkaarten

Twijfelachtige optie

Het eenvoudigste type dual SIM-telefoons is Dual SIM. In dergelijke telefoons kan slechts één kaart actief zijn, het overschakelen naar een andere simkaart gebeurt via het menu "Instellingen", wat niet erg handig is. Bovendien duurt het laden van de tweede simkaart lang. Op een inactieve simkaart kan natuurlijk niemand je bellen. Telefoons met dit soort technologie zijn tegenwoordig moeilijk verkrijgbaar. Zorg ervoor dat u controleert of de gekozen telefoon bij dit type apparaat hoort, om niet teleurgesteld te zijn na de aankoop. Het enige voordeel van zo'n telefoon is de extreem lage prijs.

Perfecte optie

Het tweede type apparaten omvat Dual SIM Stand-By. Deze technologie houdt beide simkaarten actief qua stand-by modus. Tijdens een oproep naar een van de kaarten gaat de tweede uit, maar na het einde van het gesprek keert hij terug naar de normale werking. Dienovereenkomstig, als u op één simkaart sprak en op dit moment probeerde iemand u op de tweede te bellen, nadat het gesprek is voltooid, komen berichten over gemiste oproepen naar het tweede nummer. Dit soort telefoons zijn duurder. Meestal worden de prijzen voor dergelijke telefoons op een gemiddeld niveau gehouden. In feite is dit de beste aankoopoptie.

Moderne versie

Het derde type toestellen met twee simkaarten is Dual SIM Active. Dit is een relatief nieuwe technologie die zich net begint te verspreiden. Het is goed dat beide simkaarten actief blijven, zelfs als ze op een van hen praten. Als u tijdens een oproep naar de eerste simkaart een inkomende oproep naar de tweede ontvangt, kunt u het gesprek in de wacht zetten en de tweede oproep beantwoorden. Deze functie wordt vooral gewaardeerd door mensen wiens werk afhankelijk is van de telefoon. Dit type telefoon raakt sneller leeg, omdat de lading wordt verbruikt door twee actieve communicatiemodules. Verhoogd stroomverbruik staat bovenaan de lijst met nadelen. Op de tweede plaats komt het verhoogde stralingsniveau door dezelfde twee actieve modules. Er moet ook worden opgemerkt dat apparaten van dit type nog steeds in kleine hoeveelheden worden verkocht en vrij duur zijn. Dus als je leven niet afhangt van hoe snel je een oproep kunt beantwoorden, kun je veilig het vorige type telefoon kiezen.

Om erachter te komen tot welk type telefoon de telefoon behoort, hoeft u alleen maar te letten op de markeringen op de verpakking.

Aanbevolen: