Hoe Installeer Ik 2 Simkaarten

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik 2 Simkaarten
Hoe Installeer Ik 2 Simkaarten

Video: Hoe Installeer Ik 2 Simkaarten

Video: Hoe Installeer Ik 2 Simkaarten
Video: iPhone 12 Pro - Dual SIM cards - How to Insert and Remove Physical SIMs | Howtechs 2024, April
Anonim

De aanwezigheid van twee simkaarten opent toegang tot twee netwerken in één mobiele telefoon, waardoor u verschillende diensten van elk van de twee netwerken kunt gebruiken. Zonder speciaal apparaat kun je maar één netwerk gebruiken. Tegelijkertijd wegen de voordelen van twee simkaarten in één telefoon op tegen de nadelen.

Hoe installeer ik 2 simkaarten
Hoe installeer ik 2 simkaarten

instructies:

Stap 1

Koop een dual-simkaarthouder. Er zijn verschillende soorten van dergelijke apparaten op de markt. Het enige dat overblijft is om degene te kiezen waarvoor u de SIM-kaarten niet hoeft te knippen. Zelf een simkaart knippen is gevaarlijk, omdat je de simkaart daarbij helemaal kunt vernietigen.

Stap 2

Plaats een van uw simkaarten in een van de sleuven met twee houders op dezelfde manier als in een gewone kaarthouder. Mogelijk moet u de stickers of wikkels verwijderen die sommige fabrikanten met dubbele houder gebruiken om simkaarten te bewaren. Als alternatief kan de houder een kleine metalen klep hebben die na de simkaart moet worden geplaatst om deze op zijn plaats te houden. Plaats vervolgens op dezelfde manier de tweede simkaart in de andere sleuf.

Stap 3

Plaats de dubbele simkaarthouder in uw telefoon door een kant ervan in de normale simkaartsleuf te steken. Afhankelijk van het model van de houder, moet je deze ofwel verticaal (dit betekent dat je de batterij aan de bovenkant van beide simkaarten plaatst) of horizontaal installeren. In het laatste geval moet u het volgende doen: plaats een kant van de houder in de overeenkomstige simkaartsleuf, plaats de batterij erover en plaats vervolgens gewoon een andere simkaart. Aan één kant van de batterij worden twee simkaarten geplaatst.

Stap 4

Draai de telefoon naar boven. Schakel het apparaat in en zoek in het menu een map of een optie met een naam in de buurt van "Dual SIM". Het bevindt zich waarschijnlijk in het gedeelte 'Extra' van uw telefoon. Zodra u deze optie vindt, heeft u de keuze uit de mogelijkheden - twee telefoonnummers van het netwerk van een mobiele operator of twee netwerken van verschillende operators. Selecteer degene die u op dit moment wilt gebruiken. De telefoon verliest even het signaal bij het wisselen van netwerk, maar dit is volkomen normaal.

Aanbevolen: