Hoe Kies Je Een Smartphone Voor Twee Simkaarten

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Smartphone Voor Twee Simkaarten
Hoe Kies Je Een Smartphone Voor Twee Simkaarten
Anonim

Dual-SIM-telefoons hebben uitgebreide functionaliteit bij het werken met mobiele netwerken. Dit betekent dat de gekochte telefoon zal werken onder 2 simkaarten, en deze gebruikt in overeenstemming met de vereisten van de gebruiker. Dergelijke apparaten kunnen zowel voor gesprekken als voor internetten met succes worden gebruikt.

Hoe kies je een smartphone voor twee simkaarten
Hoe kies je een smartphone voor twee simkaarten

Prijscategorie

Tot op heden kunnen de kosten van apparaten met 2 simkaarten beginnen vanaf 2000 roebel. en bereik waarden van meer dan 20.000 roebel. Afhankelijk van het prijssegment zal ook de functionaliteit van het toestel veranderen. Voor het grootste deel is het 2-simbeheersysteem op elke telefoon echter hetzelfde. De gebruiker heeft de mogelijkheid om de ene kaart bijvoorbeeld te gebruiken om te internetten en de tweede om te bellen.

De kosten van apparaten die op 2 simkaarten werken, kunnen veel hoger zijn dan die van vergelijkbare modellen met één simkaart.

Machinemodel

Bepaal in overeenstemming met het geselecteerde prijssegment het merk en het model van het apparaat. Zo bood Samsung als een van de eersten toestellen aan op basis van 2 simkaarten. De lijn van apparaten die door het bedrijf worden vervaardigd op basis van een twee-sim-radiomodule, wordt Duos genoemd. Tegelijkertijd worden bijna alle telefoons met 2 simkaarten op het Android-platform gemaakt. De Galaxy Y Duos en Galaxy Ace Duos behoren tot de meest goedkope en populaire Samsung Duos-toestellen.

Andere kwaliteitstoestellen die zich bewezen hebben in de markt zijn LG toestellen. Onder de populaire modellen met 2 simkaarten kunnen we smartphones van de L3-, L5- en L7-lijnen aanbevelen, die verschillen in diagonale en weergavekwaliteit, evenals de apparatuur die in de telefoons is geïnstalleerd. Een groot aantal waardige varianten van dual-sim-telefoons worden gepresenteerd door HTC, Sony, Fly.

Begin 2014 presenteerde Nokia ook 3 toestellen met dual SIM-ondersteuning. De voordeligste dual SIM telefoon opties vind je in het assortiment van Chinese bedrijven. Toegegeven, je moet aandacht besteden aan de naamsbekendheid. Lenovo, Huawei en Oppo maken bijvoorbeeld kwaliteitstoestellen die de aandacht van gebruikers verdienen. Je moet echter niet wegkijken van naamloze merken en te lage kosten.

Apparaten van weinig bekende Chinese bedrijven hebben problemen met het functioneren van de radiomodule en het schakelen tussen de modi van twee simkaarten.

Technische benodigdheden

Bepaal, rekening houdend met de modellen, de eisen die u aan het apparaat stelt. Een toestel zonder ingebouwde camera koop je voor de laagste prijs, of met een camera waarvan de resolutie niet hoger is dan 5 megapixels. De duurste modellen kunnen worden uitgerust met 13 megapixel camera's. Vanwege het hogere stroomverbruik zou een goede dual SIM-telefoon een batterij moeten hebben met een hogere capaciteit dan die van een single-SIM-tegenhanger.

Aanbevolen: