Hoe Kaarten In De Navigator Te Laden

Inhoudsopgave:

Hoe Kaarten In De Navigator Te Laden
Hoe Kaarten In De Navigator Te Laden

Video: Hoe Kaarten In De Navigator Te Laden

Video: Hoe Kaarten In De Navigator Te Laden
Video: garmin express en mapinstall: kaarten updaten 2024, Mei
Anonim

Verschillende GPS-navigators hebben verschillende programma's geïnstalleerd die alleen met bepaalde kaarten werken. Ook heeft de navigator een basisset van deze kaarten, maar soms zijn de benodigde kaarten niet beschikbaar of zijn de bestaande simpelweg verouderd. In dit geval moet u nieuwe kaarten downloaden. Om dit te doen, kunt u gelicentieerde kaarten kopen of downloaden op internet.

Hoe kaarten in de navigator te laden
Hoe kaarten in de navigator te laden

instructies:

Stap 1

Het installeren van officiële kaarten op de navigator.

Het zou geen probleem moeten zijn om officiële kaarten te installeren. Een gedetailleerde beschrijving van de procedure wordt gepresenteerd op de officiële pagina's van de ontwikkelaarsbedrijven: Garmin, Navitel en Avtosputnik.

Stap 2

Installatie van niet-officiële Garmin-kaarten.

Download eerst Garmin-kaarten op basis van OpenStreetMap. U kunt ze installeren met behulp van het MapSource-programma. De software kan worden gedownload van de officiële website Garmin.com.

Sluit uw navigator aan op uw computer.

Sla de kaarten na het downloaden op in aparte mappen. Voer vervolgens "Installeren" uit voor elke kaart. De benodigde informatie over de kaarten wordt naar het computerregister gestuurd.

Start nu MapSource.

Klik in het programmamenu op: "Hulpprogramma's> Kaartproducten beheren". Er verschijnt een lijst met beschikbare kaarten in de linkerbovenhoek (1). Kies een van de kaarten uit dit menu. Klik met de knop (4) op de kaart (3) en deze verschijnt in het venster (2). Doe dit ook met andere kaarten.

Om kaarten naar het apparaat te sturen, drukt u op de knop (5). De geselecteerde kaarten worden overgebracht naar uw Garmin toestel.

Stap 3

Installatie van onofficiële Navitel-kaarten.

Download eerst Navitel-kaarten op basis van OpenStreetMap.

Sluit uw navigator aan op uw computer.

Nadat u de navigator via een computer hebt geopend, maakt u daar een aparte map voor kaarten aan, noem deze UserMaps. Raak de rest van de mappen helemaal niet aan.

Maak hierin een map aan voor de kaart die je aan de navigator wilt toevoegen, bijvoorbeeld Regio.

Sla de bestanden van de gewenste kaart op in de map Regio

Selecteer in het Navitel-navigatorprogramma het menu-item "Atlas openen". Klik vervolgens op het mappictogram - maak een nieuwe atlas.

Zoek in het venster dat verschijnt de map Regio en selecteer "Atlas maken".

Druk na het laden van de kaart op het vinkje.

Nu kunt u de nieuwe kaart gebruiken door de juiste atlas in de lijst te selecteren.

Aanbevolen: