Hoe Kaarten Te Installeren Op Garmin Navigator

Inhoudsopgave:

Hoe Kaarten Te Installeren Op Garmin Navigator
Hoe Kaarten Te Installeren Op Garmin Navigator

Video: Hoe Kaarten Te Installeren Op Garmin Navigator

Video: Hoe Kaarten Te Installeren Op Garmin Navigator
Video: How to install a new map on a Garmin Device 2024, April
Anonim

In de regel hebben Garmin-navigators een vooraf geïnstalleerde set kaarten in hun kit. Deze set is echter niet geschikt voor alle gebruikers. Daarbij komt de opdracht om extra Garmin kaarten te installeren.

Hoe kaarten te installeren op Garmin Navigator
Hoe kaarten te installeren op Garmin Navigator

instructies:

Stap 1

Bepaal welke kaarten u op de navigator gaat installeren - gelicentieerde of gratis distributie. In het eerste geval moet u de ontwikkelaars betalen, in het tweede geval kunt u het gratis downloaden van internet.

Stap 2

De installatie van officiële Garmin-kaarten wordt uitgevoerd met behulp van de MapChecker-software. Deze applicatie zoekt automatisch naar nieuwe versies van kaarten, waarna instructies worden gegeven om deze te downloaden. Om dit programma te laten werken, sluit u de navigator aan op een computer met internettoegang.

Stap 3

Het installeren van niet-officiële kaarten duurt iets langer. Sluit je navigatiesysteem aan op je computer. Download MapSource-software naar uw computer. Om het te downloaden, opent u garmin.com in uw webbrowser en gaat u naar Ondersteuning -> Software -> Kaartprogramma's. Zoek de MapSource-link in de lijst en klik erop. Het downloaden zal beginnen.

Stap 4

Pak de inhoud van het gedownloade archief uit. Voer eerst het bestand msmain.msi uit en vervolgens het bestand setup.exe. Wacht tot het programma is geïnstalleerd.

Stap 5

Download de kaarten voor uw Garmin-navigator die u wilt installeren. Pak ze uit in een aparte map. Voer voor elk van de gedownloade kaarten het bestand Install. Dit is nodig om de informatie over de kaarten in het systeemregister te registreren.

Stap 6

Start vervolgens de MapSource-applicatie. Klik op het menu-item Hulpprogramma's -> Kaartproducten beheren. In dit gedeelte kunt u alle Garmin-kaarten ontdekken die op uw systeem zijn geïnstalleerd.

Stap 7

Linksboven in het programmavenster bevindt zich een vervolgkeuzelijst met geïnstalleerde kaarten. Gebruik het om degene te selecteren die u wilt installeren.

Stap 8

Klik op het vijfhoekige pictogram op de werkbalk. Klik daarna op de kaart aan de rechterkant van het programmavenster. Nadat u erop hebt geklikt, wordt de naam weergegeven in de lijst aan de linkerkant van het venster. Voer deze bewerking uit met alle kaarten die u op de navigator wilt installeren.

Stap 9

Klik op het pictogram met de pijl omlaag op de werkbalk. Alle kaarten die voor installatie zijn geselecteerd, worden gecombineerd in een.img-bestand en naar de navigator verzonden. Installatie voltooid.

Aanbevolen: