Hoe Roaming Mts Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Roaming Mts Uit Te Schakelen
Hoe Roaming Mts Uit Te Schakelen

Video: Hoe Roaming Mts Uit Te Schakelen

Video: Hoe Roaming Mts Uit Te Schakelen
Video: Tips & Tricks - Huawei: Roaming uitzetten 2024, Mei
Anonim

Voor iemand die gewend is om met de tijd mee te gaan, is roaming gewoon een onvervangbare dienst die door alle mobiele operators wordt aangeboden. Met hem houdt een mens altijd en overal contact, waar ook ter wereld, waar de toegangspunten van de mobiele operator opereren.

Hoe roaming mts uit te schakelen
Hoe roaming mts uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Soms zijn er echter situaties waarin het nodig is om de dienst voor het aanbieden van oproepen in roaming tijdelijk uit te schakelen. Wat is er dan te doen? Laten we het voorbeeld van de bekende mobiele operator MTS gebruiken om na te gaan hoe u MTS-roaming kunt uitschakelen en wat u moet weten en doen.

Stap 2

We willen opmerken dat MTS een wereldwijde mobiele operator is die zich goed heeft bewezen in de markt voor mobiele communicatie. U kunt deze operator altijd kiezen om verbinding te maken, evenals het dienstenpakket dat hij aanbiedt, of op het moment dat u dergelijke diensten moet weigeren.

Stap 3

Om de MTS-roamingservice te deactiveren, kunt u een van de methoden gebruiken die door het bedrijf worden aangeboden.

Stap 4

Gebruik de mobiele assistent door het juiste USSD-verzoek in te voeren. Als u dit niet weet, kunt u hierover informatie bekijken op de officiële website van het bedrijf.

Stap 5

Bel het MTS-servicecentrum. Bij het MTS-abonneeservicecentrum zal een manager u antwoorden, die u kan helpen met uw probleem, dat wil zeggen dat wanneer u haar informatie geeft over uw tariefplan, telefoonnummer en sommige gegevens, de service wordt uitgeschakeld.

Stap 6

Kom persoonlijk naar het kantoor van het bedrijf met een identiteitsbewijs (paspoort). Dit is de meest succesvolle methode.

Wanneer u persoonlijk op kantoor verschijnt, dient u contact op te nemen met de klantenservice. Nadat u uw paspoort aan de beheerder heeft getoond, geeft u haar aan welke service u wilt uitschakelen. In ons geval is dat roaming.

Stap 7

Alles is heel eenvoudig en logisch bij het loskoppelen van roaming van MTS, echter vaak door onwetendheid van het hele systeem, paniek en ophef, wat leidt tot een misverstand van kantoorpersoneel en klanten.

Aanbevolen: