Hoe Roaming-megafoon In Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Roaming-megafoon In Uit Te Schakelen?
Hoe Roaming-megafoon In Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Roaming-megafoon In Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Roaming-megafoon In Uit Te Schakelen?
Video: Tips&Tricks - Honor Android 9: Roaming Uitschakelen 2024, April
Anonim

Roaming is de mogelijkheid om in contact te blijven terwijl u zich buiten het servicegebied bevindt, of beter gezegd, wanneer u buiten uw regio reist. Roaming van de mobiele operator Megafon heeft een zeer groot dekkingsgebied, waardoor je ook buiten Rusland verbonden kunt blijven.

Hoe roaming-megafoon uit te schakelen?
Hoe roaming-megafoon uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Om roaming uit te schakelen, moet je naar de officiële website van Megafon gaan. Daarvoor moet u een wachtwoord krijgen met het USSD-commando * 105 * 00 # en een beltoets. Na deze opdracht wordt het wachtwoord als sms naar u verzonden. U kunt PUK 1 ook gebruiken als wachtwoord, dat automatisch door uw mobiele provider wordt ingevoerd.

Stap 2

Vervolgens moet u de "Servicegids" openen. U vindt het op de hoofdpagina van de onderstaande site, onder het tabblad "Service".

Stap 3

Daarna zal het systeem u vragen om het telefoonnummer, wachtwoord en beveiligingscode van de afbeelding in te voeren. Nadat de gegevens zijn ingevoerd, klikt u op "Inloggen".

Stap 4

Er wordt dan een paneel voor u geopend, waar u naar het tabblad "Diensten en tariefopties beheren" moet gaan. Zoek vervolgens uw verbonden roaming en klik op "Uitschakelen". Na de uitgevoerde bewerkingen wordt roaming uitgeschakeld.

Stap 5

U kunt deze service ook uitschakelen door te bellen met de klantenservice op 0500. De telefoniste zal u om informatie vragen over de eigenaar van de simkaart, namelijk de volledige naam, waarna de optie wordt uitgeschakeld.

Aanbevolen: