Hoe De Piep Op Je Telefoon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Piep Op Je Telefoon Uit Te Schakelen
Hoe De Piep Op Je Telefoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Piep Op Je Telefoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Piep Op Je Telefoon Uit Te Schakelen
Video: Tips & Tricks - Huawei: Roaming uitzetten 2024, April
Anonim

Operators van mobiele netwerken bieden hun abonnees aan om de gebruikelijke pieptonen te vervangen door hun favoriete melodieën door de "Beep"-service te activeren. En stop indien nodig met het gebruik van deze service en keer terug naar de gebruikelijke pieptonen. Hoe zet je de kiestoon uit?

Hoe de piep op je telefoon uit te schakelen
Hoe de piep op je telefoon uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Als u abonnee bent van het mobiele bedrijf MTS, kunt u de "Beep"-service op de volgende manier deactiveren. Kies het USSD-commando vanaf uw mobiele telefoon: * 111 * 29 # en druk op de belknop. Daarna wordt de service binnen enkele minuten uitgeschakeld.

Stap 2

Bovendien kunt u de dienst "Beep" deactiveren met behulp van de "Internet Assistant". Ga hiervoor naar uw persoonlijke account op de officiële website van het MTS-bedrijf.

Stap 3

Houd er rekening mee dat om de "Internet-assistent" te openen, u het commando * 111 * 25 # en de belknop van uw telefoon moet kiezen. Wacht op een antwoordbericht met een wachtwoord. Voer het vervolgens samen met uw telefoonnummer in het vrije veld in en u wordt naar uw persoonlijke account geleid, waar u niet alleen de kiestoon kunt uitschakelen, maar ook alle andere beschikbare services kunt beheren.

Stap 4

Als abonnee van een mobiel bedrijf "aan de telefoon kunt u de volgende methoden gebruiken. Om te beginnen, leer meer over deze service door het gratis nummer 0550 of 0770 te bellen. Luister naar het begin van het spraakbericht, druk vervolgens op het nummer "4" op het toetsenbord van uw mobiele apparaat en volg de voicemailservice. Houd er rekening mee dat om deze nummers te kunnen bellen, uw telefoon in de toonmodus moet werken en dat u zich binnen het dekkingsgebied van het netwerk moet bevinden.

Stap 5

Om de dienst "Kiestoon wijzigen" uit te schakelen, kiest u het USSD-commando: * 111 * 29 # en de belknop. Of stuur een gratis bericht met de tekst "1" naar het verkorte nummer 0770.

Stap 6

Als u de service "De kiestoon wijzigen" hebt geactiveerd via de officiële website van het bedrijf "Megafon", kunt u deze ook daar uitschakelen. Volg hiervoor de link, voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Nadat u op de servicebeheerpagina bent gekomen, verzendt u hiervan een verzoek om de verbinding te verbreken.

Stap 7

Vergeet niet dat u de service "De kiestoon wijzigen" kunt deactiveren via het "Service-Guide" zelfbedieningssysteem, waarmee u verschillende opties en diensten kunt beheren die worden aangeboden door de mobiele operator "Megafon".

Aanbevolen: