Hoe De "piep" Op Megafoon Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De "piep" Op Megafoon Te Verwijderen
Hoe De "piep" Op Megafoon Te Verwijderen

Video: Hoe De "piep" Op Megafoon Te Verwijderen

Video: Hoe De
Video: Handheld Rechargeable Siren Repair 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is de service erg populair geworden, waardoor het mogelijk is om de gebruikelijke piepjes in de wachtmodus te vervangen voor een antwoord op je favoriete melodieën of frases. Megafon OJSC is geen uitzondering. De operator biedt abonnees de dienst "De kiestoon wijzigen". Je kunt hem niet alleen aansluiten, maar ook op elk moment loskoppelen.

Hoe te verwijderen op Megafoon
Hoe te verwijderen op Megafoon

instructies:

Stap 1

De dienst "Kiestoon wijzigen" heeft verschillende mogelijkheden. Door bijvoorbeeld de optie "Muziekkanaal" aan te sluiten, kunt u uw eigen lijst met de meest populaire melodieën maken. Als je het wilt weigeren, bel dan het korte nummer 0770, in het netwerk van OJSC Megafon. Nadat u verbinding heeft gemaakt met het contactcenter, drukt u op toets 2 en vervolgens op 2. Ga vervolgens verder volgens de instructies van de autoinformer.

Stap 2

Als u om welke reden dan ook geen contact kunt opnemen met de telefoniste, kiest u het USSD-commando * 770 * 12 # vanaf uw telefoon en drukt u vervolgens op de knop "Bellen". Uw mobiele telefoon ontvangt een bericht van de telefoniste met informatie over het resultaat van de ondernomen actie.

Stap 3

U kunt het webportaal ook gebruiken door het adres https://zg.megafon.ru/ in de regel te typen. Voer het tiencijferige telefoonnummer en wachtwoord in dat u eerder in dit systeem hebt geregistreerd. Klik in het menu van je persoonlijke account op "Kiestoon wijzigen" of "Persoonlijke kiestoon" (het hangt allemaal af van wat je hebt aangesloten). Als u de service permanent wilt uitschakelen, klikt u op de parameter "De service verbreken". U kunt deze optie ook tijdelijk onderbreken door op de functie "Onderbreken" te klikken.

Stap 4

Schakel de service "De kiestoon wijzigen" uit door contact op te nemen met het kantoor van de mobiele operator "Megafon". U kunt de adressen van de vertegenwoordigingskantoren vinden door het korte nummer 0500 te bellen of op internet op www.megafon.ru. Moet je een identiteitsbewijs bij je hebben? en telefoonnummer of persoonlijk rekeningnummer.

Stap 5

Het deactiveren van de dienst is gratis. Als je "Kiestoon wijzigen" hebt opgeschort, wordt het abonnementsgeld nog steeds van je saldo afgetrokken (2 roebel per dag met btw). De kosten van de melodie zijn ook de moeite waard, de grootte is afhankelijk van het geselecteerde nummer (van 1 tot 5 roebel met btw per dag).

Aanbevolen: