Films Kijken Op IPod Touch

Inhoudsopgave:

Films Kijken Op IPod Touch
Films Kijken Op IPod Touch

Video: Films Kijken Op IPod Touch

Video: Films Kijken Op IPod Touch
Video: Обзор iPod Touch 2019: Что умеет? Зачем нужен? Стоит ли покупать? 2024, Mei
Anonim

Ipod Touch is een moderne speler voor het afspelen van multimediabestanden. Hiermee kunt u verschillende videobestanden bekijken, waaronder films. Het computerprogramma iTunes wordt gebruikt om de video naar het apparaat te downloaden.

Films kijken op iPod touch
Films kijken op iPod touch

instructies:

Stap 1

Download iTunes naar uw computer en installeer het. U kunt het programma downloaden van de Apple-website met behulp van een browser. Voer vervolgens het gedownloade bestand uit en voltooi de installatieprocedure volgens de instructies op het scherm.

Stap 2

Start iTunes via de snelkoppeling op het bureaublad. Sluit uw iPod aan op uw computer met de kabel die bij het apparaat is geleverd.

Stap 3

Selecteer in het linkerdeelvenster van iTunes het gedeelte Films. Als er geen paneel is, kunt u het inschakelen via het menu "Beeld" - "Zijpaneel".

Stap 4

Open de map met de gewenste film en sleep deze door de linkermuisknop ingedrukt te houden in het programmavenster. Klik vervolgens met de linkermuisknop op de naam van uw speler in het gedeelte "Apparaten".

Stap 5

Ga naar het tabblad "Films" van de bovenste werkbalk van de pagina die verschijnt. Vink het vakje aan naast 'Films synchroniseren'. Wacht tot het proces van het overzetten van het bestand naar de speler is voltooid.

Stap 6

Installeer een speciaal programma om films in.avi- of.wmv-indeling naar uw apparaat te downloaden. Gebruik hiervoor de iTunes store of de AppStore van het apparaat. Zoek naar de applicatie "Videospeler" en selecteer uit de resultaten degene die het beste bij u past. Onder alle programma's bevinden zich HD Player, Good Player en VLC.

Stap 7

Ga na de installatie naar het menu van uw speler in iTunes en selecteer het hulpprogramma dat op het apparaat is geïnstalleerd. Verplaats het filmbestand met de linkermuisknop naar het programmavenster en wacht tot de kopieerprocedure is voltooid. Nadat de film is gedownload, opent u het programma om deze te bekijken.

Aanbevolen: