Hoe Koop Ik Een IPod Touch?

Inhoudsopgave:

Hoe Koop Ik Een IPod Touch?
Hoe Koop Ik Een IPod Touch?

Video: Hoe Koop Ik Een IPod Touch?

Video: Hoe Koop Ik Een IPod Touch?
Video: Обзор iPod Touch 2019: Что умеет? Зачем нужен? Стоит ли покупать? 2024, April
Anonim

Heb je besloten om met de tijd mee te gaan en een iPod Touch aan te schaffen? Er zijn veel manieren om dit te doen. Er zou een verlangen zijn en natuurlijk veel geld om een gadget te kopen.

Hoe koop ik een iPod touch?
Hoe koop ik een iPod touch?

instructies:

Stap 1

Neem contact op met een digitale bouwmarkt bij u in de buurt. Bekijk het assortiment modellen dat in de showroom wordt gepresenteerd. Zorg ervoor dat u contact opneemt met een salonconsulent om u te helpen bij het kiezen van een model dat bij u past in termen van een reeks functies en kosten. Als de kleur van de ipod-case belangrijk voor u is, vertel dit dan aan uw adviseur. Controleer of de iPod werkt. Als alles bij u past, betaalt u de aankoop.

Stap 2

Als je een aankoop op krediet gaat doen, lees dan de kredietvoorwaarden in deze en andere winkels. Kies de voorwaarden die bij u passen. Onderteken de leenovereenkomst. Afhankelijk van of een aanbetaling vereist is voor uw leningprogramma, stort u het geld bij de kassier.

Stap 3

Online gaan. Bekijk de aanbiedingen in online winkels. Zorg ervoor dat u vergelijkende recensies leest van de nieuwste iPod-modellen op winkelsites en op pagina's die indirect verband houden met digitale verkoop. Lees aandachtig zowel de informatie als de recensies die te vinden zijn op forums en blogs. Bepaal welke generatie iPod bij je past qua prijs en kwaliteit, maar ook of je het maximale aantal functies van de nieuwste generatie iPod nodig hebt.

Stap 4

Registreer u op de website van de online winkel en neem contact op met de exploitant om een aanvraag te plaatsen. Natuurlijk kunt u een verzoek achterlaten, zelfs als er geen operators in het netwerk zijn, maar het is veel beter als u bij het kopen van speelgoed dat niet het goedkoopste is, online met hem praat of op zijn minst via het telefoonnummer dat wordt vermeld op de website.

Stap 5

Bekijk de advertenties op internet en in de media. Kies een gebruikte ipod (of een nieuwe, volgens de particuliere verkoper). Registreer u op de advertentiesite om de contactgegevens van de verkoper te weten te komen of bel het telefoonnummer dat in de advertentie in de krant wordt vermeld. Maak een afspraak met de verkoper. Maak een afspraak in neutraal gebied. Wees uiterst voorzichtig bij het inspecteren van apparatuur. Als iets je verdacht lijkt, draai je dan om en vertrek. Bij het betalen van de aankoop, moet u uw ogen niet van de verkoper afhouden om een eventuele vervanging uit te sluiten.

Aanbevolen: