Hoe IPod Touch Te Formatteren

Inhoudsopgave:

Hoe IPod Touch Te Formatteren
Hoe IPod Touch Te Formatteren

Video: Hoe IPod Touch Te Formatteren

Video: Hoe IPod Touch Te Formatteren
Video: How to Factory Reset iPod touch 2024, Mei
Anonim

Als u kritieke bestanden hebt verwijderd of instellingen hebt gewijzigd, moet u het systeem formatteren om uw iPod touch in de oorspronkelijke staat terug te brengen. Deze methode zal ook helpen in het geval dat een deel van het geheugen "verdwenen" na het flashen van het apparaat. Het herstel van het werk wordt uitgevoerd met behulp van het iTunes-programma.

Hoe ipod touch te formatteren
Hoe ipod touch te formatteren

Het is nodig

  • - een computer;
  • - iPod touch;
  • - iTunes-programma.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van iTunes hebt geïnstalleerd. Om dit te doen, moet u de applicatie op uw computer starten en naar het menu "Help" gaan, waar u het item "Controleren op updates" selecteert.

Stap 2

Download alle beschikbare updates. Als je geen internetverbinding hebt of geen toegang hebt tot de Apple-website, moet je het programma uitschakelen en het opnieuw proberen nadat je het probleem hebt opgelost. Begin nooit met het formatteren van iPod touch zonder bijgewerkte software.

Stap 3

Sluit uw iPod aan op uw computer. Selecteer uw apparaat in het menu aan de linkerkant. Ga naar het tabblad "Overzicht" en selecteer "Herstellen". Daarna verschijnt er een venster waarin u wordt gevraagd een back-up uit te voeren. Klik op de knop "Kopiëren" in de rechterhoek van de aanvraag. Hierdoor blijven de huidige iPod touch-instellingen behouden in het geval van een formatteringsfout.

Stap 4

Begin met formatteren. Nadat de back-up is gemaakt, verschijnt er een venster met de melding dat al uw huidige gegevens worden geformatteerd en dat het apparaat wordt hersteld naar de fabrieksinstellingen. Klik op de knop "Herstellen". De opmaakprocedure begint. Na voltooiing verschijnt een inscriptie dat het proces is voltooid en dat het apparaat opnieuw wordt opgestart.

Stap 5

Wacht op de automatische herstart of klik op de knop "OK". Daarna verschijnt het Apple-logo op het scherm van het apparaat. Wacht tot het opschrift "iPod touch is geactiveerd", dan kun je het uitschakelen.

Stap 6

Herstel uw back-upgegevens. Hiermee worden alle mediabestanden teruggezet die vóór het formatteren op de iPod touch waren opgeslagen. Om dit te doen, moet u iTunes starten en het gedeelte "Herstellen van een kopie" selecteren.

Aanbevolen: