Hoe De Roamingservice Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Roamingservice Uit Te Schakelen?
Hoe De Roamingservice Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Roamingservice Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Roamingservice Uit Te Schakelen?
Video: Tips & Tricks - Huawei: Roaming uitzetten 2024, Mei
Anonim

Door de roamingservice te activeren, kunnen klanten van verschillende operators verbonden blijven, zelfs buiten het thuisnetwerk. Roaming van de grootste bedrijven (bijvoorbeeld MegaFon, MTS en Beeline) heeft een vrij groot dekkingsgebied, zodat abonnees zelfs in het buitenland kunnen communiceren.

Hoe de roamingservice uit te schakelen?
Hoe de roamingservice uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

In "Beeline" wordt de roamingdienst "Thuisregio" genoemd. Om het te deactiveren, kunt u een van de verschillende nummers gebruiken. U kunt bijvoorbeeld het USSD-commando * 110 * 240 # sturen of het nummer 0674 09 240 bellen. Als de ontkoppelingsprocedure is gelukt, wordt er een bijbehorend SMS-bericht naar uw mobiele telefoon verzonden. Daarnaast wordt het "Thuisregio"-nummer 06688 opgegeven om te annuleren. Wanneer u belt, luistert u naar de instructies en selecteert u het gewenste menu-item.

Stap 2

Klanten van de operator "MegaFon" kunnen het servicebeheersysteem "Service-Guide" gebruiken. Met zijn hulp kunt u roaming weigeren als u het niet langer nodig heeft. Let op: inloggen op het systeem kan zowel vanaf een mobiele telefoon als vanaf een computer. Vergeet echter niet dat het gebruik van de Service Guide pas mogelijk is na autorisatie.

Stap 3

Na het inloggen op het systeem opent u het tabblad "Diensten en tariefopties beheren". Selecteer in de lijst die verschijnt actieve roaming en klik op de kolom "Uitschakelen".

Stap 4

MTS biedt haar abonnees de dienst Buurlanden aan. Om het uit te schakelen, belt u het nummer van het Support Center (495) 969-44-33 of stuurt u een USSD-verzoek naar de operator * 111 * 2150 #. Daarnaast is er een verkort nummer 0890, waarmee je ook een onnodige dienst kunt weigeren. Overigens zijn zowel mobiel als thuis bellen mogelijk. Om vanaf deze laatste te bellen werkt het nummer (495) 766-01-66.

Stap 5

De tweede manier om roaming in het MTS-netwerk uit te schakelen, is door gebruik te maken van de dienst “Mijn Diensten”. Toegang is eerst vereist. Dit kan door een SMS bericht te sturen naar 1118. De tekst van dit bericht kan willekeurig zijn. Houd er echter rekening mee dat gratis verzending alleen beschikbaar is binnen uw eigen regio.

Aanbevolen: