Hoe De Roamingservice Te Activeren Activate

Inhoudsopgave:

Hoe De Roamingservice Te Activeren Activate
Hoe De Roamingservice Te Activeren Activate

Video: Hoe De Roamingservice Te Activeren Activate

Video: Hoe De Roamingservice Te Activeren Activate
Video: NTPRO DATA CALL ROAMING SERVICE TUTORIAL 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons en mobiele communicatie zijn onderdeel van ons leven geworden. En nu is het moeilijk voor te stellen hoe u zonder deze nuttige toevoeging kunt. Voor een moderne mens is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen en de zaken onder controle te houden. Voor degenen die vaak naar het buitenland reizen of door het land reizen, helpt roaming altijd om in contact te blijven.

Hoe de roamingservice te activeren activate
Hoe de roamingservice te activeren activate

instructies:

Stap 1

Afhankelijk van het servicegebied kan roaming nationaal of internationaal zijn. Nationale roaming werkt binnen het land wanneer de abonnee naar een andere regio vertrekt. Internationaal is respectievelijk geldig wanneer de abonnee naar het buitenland reist. Roamen vereist in de regel geen extra acties van de abonnee en begint automatisch te werken bij het overschrijden van de thuisnetwerkzone. Voordat u echter naar het buitenland of naar een aangrenzende regio gaat, moet u toch de tarieven voor roamingdiensten verduidelijken. Misschien biedt uw provider verschillende betalingsopties voor deze service en kunt u degene kiezen die voor u voordelig is. Ontdek de aanbiedingen van de operator, ga naar uw persoonlijke account op de website of bel de hotline. Roaming kan rechtstreeks worden aangesloten vanaf uw persoonlijke account op de website van de operator. Maar deze methode is alleen geschikt voor die abonnees die zijn geregistreerd in hun persoonlijke account. De registratieprocedure veroorzaakt in de regel geen problemen en vereist geen speciale kennis.

Stap 2

U kunt roaming activeren in de salon van elke operator. Het kost tijd, maar aan de andere kant krijgt u zinvol advies van een specialist, kunt u de vragen stellen waarin u geïnteresseerd bent, bovendien wordt de service in uw aanwezigheid geactiveerd en weet u zeker dat het werkt.

Stap 3

Activeer de dienst door de juiste combinatie van cijfers en tekens te kiezen en een USSD-verzoek rechtstreeks vanaf uw mobiele telefoon te verzenden. In dit geval ontvangt u een reactiemelding over de activering van de dienst.

Stap 4

Er zijn speciale toeristensimkaarten met voorgeïnstalleerde roaming, onbeperkt geldig en waarmee je op je thuisnummer gebeld kunt worden.

Aanbevolen: