Hoe Geld Over Te Schrijven Van Megafon Naar Een Sberbank-kaart

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Schrijven Van Megafon Naar Een Sberbank-kaart
Hoe Geld Over Te Schrijven Van Megafon Naar Een Sberbank-kaart

Video: Hoe Geld Over Te Schrijven Van Megafon Naar Een Sberbank-kaart

Video: Hoe Geld Over Te Schrijven Van Megafon Naar Een Sberbank-kaart
Video: Как перевести деньги с баланса Мегафон на карту Сбербанка 2024, April
Anonim

Als er een ongebruikt saldo op de mobiele rekening is, kunnen mobiele abonnees geld overboeken van Megafon naar een Sberbank-kaart. Het is voldoende om meer te weten te komen over elk van de beschikbare vertaalmethoden om ze te onthouden en ze gemakkelijk zelf te kunnen gebruiken.

Er zijn verschillende manieren om geld over te maken van Megafon naar een Sberbank-kaart
Er zijn verschillende manieren om geld over te maken van Megafon naar een Sberbank-kaart

Hoe geld over te schrijven van Megafon naar een Sberbank-kaart via sms

Abonnees kunnen via sms geld overmaken van Megafon naar een Sberbank-kaart door een bericht te sturen naar het korte nummer 8900 en dit in te vullen met tekst met behulp van een speciaal sjabloon. Vermeld het woord CARD in het bericht, voer het 16-cijferige bankkaartnummer in, gescheiden door een spatie en het gewenste bedrag voor overschrijving na nog een spatie. De vorm van het bericht zal er dus bij benadering als volgt uitzien: KAART 1234567890987654 100.

Overschrijvingen kunnen worden gedaan naar kaarten van VISA- en MasterCard-betalingssystemen die niet alleen van Sberbank zijn, maar ook van andere banken van de Russische Federatie. Neem voor het verzenden echter contact op met de ondersteuningsdienst van uw bank om te weten te komen of deze overschrijvingen accepteert van mobiele nummers van de Megafon-operator. Tegelijkertijd vindt de overboeking zelf niet meteen plaats en kan het tot vijf werkdagen duren.

Hoe u via internet geld kunt overboeken van Megafon naar een Sberbank-kaart

Als u internet heeft, kunt u geld overboeken van Megafon naar een Sberbank-kaart via een speciaal formulier op de website van de operator: https://money.megafon.ru/transfer/card/#site. Het volstaat om de voorgestelde velden in te vullen, met vermelding van het overschrijvingsbedrag, het bankkaartnummer en het mobiele telefoonnummer van het Megafon-netwerk, en vervolgens op "Overboeking" te klikken.

Houd er rekening mee dat het overboeken van geld van Megafon naar een Sberbank-kaart enkele beperkingen heeft. In het bijzonder is het minimale betalingsbedrag 1 roebel en het maximum 15.000 roebel. Het is ook toegestaan om niet meer dan 15.000 roebel per dag op de kaart te zetten en het maximale maandelijkse bedrag is 40.000 roebel. Na de overdracht moet er een bedrag van minimaal 10 roebel op het mobiele account van de Megafon-abonnee blijven staan.

Als u problemen ondervindt bij het overboeken naar een Sberbank-kaart, neem dan contact op met het dichtstbijzijnde Megafon-filiaal. Het kantoor- of salonpersoneel helpt je met vertalen, vertelt je over de mogelijkheden en beperkingen. De dienst wordt gratis aangeboden aan Megafon-abonnees. Bovendien kunt u geld opnemen via de UNISTREAM-, CONTACT-, ANELIK-, BLIZKO-systemen en naar de Russische postkantoren.

Aanbevolen: