Hoe Geld Over Te Zetten Van Een Qiwi-portemonnee Naar Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Zetten Van Een Qiwi-portemonnee Naar Een Mobiele Telefoon
Hoe Geld Over Te Zetten Van Een Qiwi-portemonnee Naar Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van Een Qiwi-portemonnee Naar Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van Een Qiwi-portemonnee Naar Een Mobiele Telefoon
Video: Betalen met je smartphone 2024, April
Anonim

U kunt geld overboeken van een Qiwi-portemonnee naar een andere portemonnee van hetzelfde systeem, een bankpas of een mobiele telefoon. U kunt dit doen in uw persoonlijke account via de knop "Opnemen".

Hoe geld over te zetten van een Qiwi-portemonnee naar een mobiele telefoon
Hoe geld over te zetten van een Qiwi-portemonnee naar een mobiele telefoon

Qiwi betalingssysteem

Met de komst van internet vinden daar een groot aantal aankopen plaats. Elektronische betalingssystemen zijn hier perfect voor. Hun populariteit is te danken aan het feit dat mensen er de voorkeur aan geven voor verschillende diensten en goederen te betalen zonder hun huis te verlaten. Qiwi wordt beschouwd als een van de meest populaire betalingsdiensten.

Qiwi-portemonnee is een betalingssysteem waarmee u voor diensten kunt betalen en geld kunt overmaken. Het Qiwi-systeem maakt het mogelijk om voor elk type dienst te betalen: nutsvoorzieningen, mobiele telefoon, internet, televisie, goederen, enz. U hoeft niet meer in de rij te staan, alles wordt zo snel en eenvoudig mogelijk betaald.

Manieren om geld over te maken van Qiwi naar mobiel

Alle berekeningen in de Qiwi-service worden uitgevoerd via het persoonlijke account van de gebruiker. Maar eerst moet je je registreren. Om dit te doen, moet je naar de officiële Qiwi-website gaan, je telefoonnummer invoeren en op de knop "Registreren" klikken. Dan hoeft u alleen maar een wachtwoord te bedenken - en de registratie wordt met succes voltooid.

Na autorisatie wordt het persoonlijke account van de gebruiker geopend. De drie belangrijkste knoppen die voor werk worden gebruikt, zijn "Opwaarderen", "Betalen" en "Opnemen". In dit geval moet u op de knop "Opnemen" klikken (u kunt ook de knop "Overdragen" gebruiken, die zich net boven de hoofdknoppen bevindt).

Nadat u op de knop "Intrekken" heeft geklikt, wordt een nieuw venster geopend waarin u de velden met uw gegevens moet invullen. Alles is hier eenvoudig: je moet het mobiele telefoonnummer (van jezelf of van een andere ontvanger), het bedrag van de overschrijving (het minimumbedrag is in de regel 1 p.) En een opmerking schrijven over de overschrijving (hoewel dit optioneel). Nadat u alle gegevens heeft ingevuld, moet u op de knop "Betalen" klikken en na korte tijd komt het geld op de rekening van de ontvanger. Net onder de knop "Betalen" zijn er nog twee - "Opslaan" en "Schema". Met behulp hiervan kunt u de velden van tevoren opslaan voor latere betaling, of een geldoverboeking plannen voor een specifieke datum.

Er is een andere manier om geld over te maken van Qiwi naar mobiel. In het persoonlijke account (links van de hoofdknoppen) staat een item "Mijn mobiel". Nadat u op deze knop hebt geklikt, wordt het voorheen bekende venster geopend. Betalen is precies hetzelfde. Het enige verschil is dat het gebruikersnummer dat tijdens de registratie is opgegeven automatisch wordt ingevuld in het veld "Telefoonnummer". En om geld over te maken, hoeft u alleen maar het bedrag op te geven en op de knop "Betalen" te klikken.

Aanbevolen: