Hoe Geld Over Te Zetten Van Een Telefoon Naar Een Bankkaart

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Zetten Van Een Telefoon Naar Een Bankkaart
Hoe Geld Over Te Zetten Van Een Telefoon Naar Een Bankkaart

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van Een Telefoon Naar Een Bankkaart

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van Een Telefoon Naar Een Bankkaart
Video: Betalen met je smartphone 2024, April
Anonim

Vaak moeten abonnees geld van hun telefoonrekening vrijgeven. Een van de handigste manieren om geld van uw telefoon op te nemen, is door het over te schrijven naar uw bankkaart. Deze mogelijkheid wordt geboden door alle grote telecomoperators.

van telefoon naar bankkaart
van telefoon naar bankkaart

Het is nodig

  • - kaart van een bank;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Om geld van uw MTS-telefoon naar een kaart over te zetten, gaat u naar het gedeelte Gemakkelijk betalen op de website van de operator (op https://pay.mts.ru/webportal/payments). In de lijst met diensten moet u het item "Geldoverschrijvingen" - "Overschrijving naar een bankkaart" vinden. Geef in het geopende venster het telefoonnummer van de betaler, het over te boeken bedrag en de overboekingsmethode "Vanaf de MTS-telefoonrekening" op. U kunt het bedrag opgeven van 50 tot 15 duizend roebel. Voor het verzenden van geld wordt een commissie van 4% in rekening gebracht, minimaal 60 roebel.

Stap 2

Een vergelijkbare mogelijkheid wordt geïmplementeerd op de Beeline-website. Om geld over te schrijven van een telefoonrekening naar een kaart, gaat u naar de sectie "Betaling" - "Betalen met de telefoonrekening" (https://moskva.beeline.ru/customers/how-to-pay/oplatit-so-scheta /?custom=async). Selecteer in de servicecatalogus de sectie "Geldoverdrachten". Afhankelijk van het betalingssysteem waarin uw kaart is uitgegeven, gaat u naar de sectie overschrijving naar een Visa-, Mastercard- of Maestro-kaart. Vermeld vervolgens het telefoonnummer en kaartnummer, evenals het overschrijvingsbedrag. De commissie voor het overboeken van geld van een rekening in Beeline is afhankelijk van het bedrag. Bij betaling van 50 tot 1000 roebel. het is vast en bedraagt 50 roebel. Als de overdracht van 1001 tot 14000 roebel is, moet u 5,95% + 10,00 roebel betalen.

Stap 3

Megafon biedt zijn abonnees de dienst Mobile Payments aan, waarmee u geld naar de kaart kunt overboeken (https://money.megafon.ru/transfer/card/). Na autorisatie op de site via sms, moet u het kaartnummer en de geldigheidsduur ervan invoeren, evenals het bedrag van de overboeking. Een andere manier voor Megafon-abonnees is om een sms te sturen naar nummer 3116 in de vorm "kaart 1111222233334444 02 18 100", waarbij 1111222233334444 het kaartnummer is, 02 de maand is, 18 het jaar van verval van de kaart is, 100 is de overdracht bedrag. De commissie voor de service in Megafon is vanaf 7,35% + 95 roebel. bij het overbrengen van maximaal 1500 roebel. en 7, 35% + 259 d. - tot 15.000 fr.

Aanbevolen: