Welke Methoden Kunnen Worden Gebruikt Om Geld Over Te Schrijven Van MTS Naar MTS

Inhoudsopgave:

Welke Methoden Kunnen Worden Gebruikt Om Geld Over Te Schrijven Van MTS Naar MTS
Welke Methoden Kunnen Worden Gebruikt Om Geld Over Te Schrijven Van MTS Naar MTS

Video: Welke Methoden Kunnen Worden Gebruikt Om Geld Over Te Schrijven Van MTS Naar MTS

Video: Welke Methoden Kunnen Worden Gebruikt Om Geld Over Te Schrijven Van MTS Naar MTS
Video: MTS | Online MoneyTransfer | How It Works 2024, April
Anonim

Het is lang niet altijd mogelijk om de kosten van mobiele communicatie te voorzien of de rekening op tijd op te waarderen, en op het meest ongelegen moment is het geld op de rekening op. Om tijdig hulp van vrienden te krijgen of indien nodig zelf geld over te maken van MTS naar MTS, biedt de mobiele operator verschillende manieren van betalen aan. U kunt een overboeking uitvoeren met uw telefoon, door de juiste verzoeken of sms te sturen of door de officiële website te bezoeken.

Welke methoden kunnen worden gebruikt om geld over te schrijven van MTS naar MTS
Welke methoden kunnen worden gebruikt om geld over te schrijven van MTS naar MTS

MTS: geld overmaken van telefoon naar telefoon via het menu

Een van de manieren om geld van MTS naar MTS over te maken, is door een verzoek te sturen via het menu van de operator. Dit vereist:

1. Kies het commando * 111 * 7 # op de telefoon, waardoor het menu wordt weergegeven.

2. Selecteer het tabblad "Live-overdracht".

3. Voer in tiencijferig formaat het MTS-nummer in waarnaar u geld wilt verzenden.

4. Voer het bedrag in roebels in en bevestig het verzoek.

Als u bijvoorbeeld 150 roebel moet overmaken naar het MTS-nummer +79121112223, ziet het verzoek er als volgt uit: * 111 * 7 # - Directe overschrijving - 9121112223 - 150 - bevestiging van het verzoek.

Na de ondernomen acties verschijnt het bericht "Toepassing geaccepteerd, verwacht SMS" op het telefoonscherm. Na het controleren van de juistheid van het verzonden verzoek, moet de operator een bevestiging van de geldoverdracht naar een andere abonnee ontvangen, anders wordt er een passend bericht naar de telefoon gestuurd met een beschrijving van het probleem als er inconsistenties in de opdracht worden gevonden.

Geld overmaken van MTS naar MTS met een direct verzoek

Er is nog een andere manier om geld van de ene MTS-abonnee naar de andere over te maken - via een direct verzoek. Om dit te doen, moet u aan de telefoon het volgende verzoek bellen: * 112 * telefoonnummer van de ontvanger * overboekingsbedrag #, terwijl het nummer van de ontvanger wordt ingevoerd in een tiencijferig formaat.

Als het verzoek correct is getypt, moet de operator een bericht ontvangen met een unieke bevestigingscode. Om geld over te maken van MTS naar MTS, moet u de bewerking bevestigen door het volgende commando te typen: * 112 * bevestigingscode #.

Heel vaak zijn er gevallen waarin het nodig is om regelmatig geld over te maken na een bepaalde periode - een dag, een week, een maand. Gebruik hiervoor opdracht 114 en het verzoek ziet er als volgt uit:

  • * 114 * 89121112223 * 1 * 150 # - voor dagelijkse betalingen;
  • * 114 * 89121112223 * 2 * 150 # - voor wekelijkse overschrijvingen;
  • * 114 * 89121112223 * 3 * 150 # - voor maandelijkse betalingen.

Het verzoek wordt naar de operator gestuurd en bevestigd door een unieke code die als antwoord wordt verzonden in de vorm van het commando * 114 * code #. De kosten van de service ten bedrage van 7 roebel bij het bestellen van een reguliere overschrijving worden één keer in rekening gebracht bij de eerste betaling, in de rest van de periode wordt de geldoverdracht automatisch uitgevoerd en wordt de commissie niet in rekening gebracht.

Hoe geld over te zetten van nummer naar MTS-nummer via sms

De derde manier waarop u geld kunt overboeken tussen MTS-abonnees met een mobiele telefoon, is door een sms-bericht te sturen met de juiste opdracht. De kosten van deze service bedragen 7 roebel voor elke betaling.

Om geld over te schrijven van MTS naar MTS via sms, moet u een bericht sturen naar nummer 9060, waarin u na een spatie het telefoonnummer van de ontvanger van het geld en het bedrag van de overboeking aangeeft (bijvoorbeeld 9121112223 150). Als reactie op het verzonden bericht moet u een sms ontvangen met een speciale code, waarmee u de bewerking moet bevestigen door deze ook naar 9060 te sturen.

Hoe u via internet geld kunt overboeken naar een ander MTS-nummer

Naast de standaard manieren om geld over te maken van MTS naar MTS, kun je internetten via een speciale website. Om dit te doen, moet u:

1. Ga naar de MTS-website via de link

2. Doorloop autorisatie door hiervoor een wachtwoord aan te vragen via een SMS bericht.

3. Ga na het invoeren van uw persoonlijke account naar het gedeelte "Mobiele telefoon" en selecteer "Overzetten naar MTS".

4. Vul het formulier in, vermeld de afzender- en ontvangernummers samen met het overschrijvingsbedrag, bevestig de aanvraag.

Het overmaken van geld tussen MTS-abonnees via internet gebeurt binnen enkele minuten. Ook kun je op deze manier geld overmaken van MTS naar Beeline, Megafon en TELE2.

Beperkingen bij het overboeken van geld tussen MTS-abonnees

Voordat u geld overmaakt van MTS naar MTS, moet u vertrouwd raken met enkele van de functies en beperkingen bij het gebruik van deze service. De afzender en de ontvanger van geld moeten dus abonnees zijn van MTS in dezelfde regio.

Er zijn financiële beperkingen. Een eenmalige geldoverdracht mag bijvoorbeeld niet hoger zijn dan 300 roebel en het betalingsbedrag mag niet meer zijn dan het saldo op de rekening van de afzender. In sommige regio's moet het verschil tussen het te verzenden bedrag en het saldo op de rekening 70 tot 90 roebel zijn.

De MTS-operator biedt betaalbare manieren om geld over te maken tussen zijn abonnees, wat het gebruik van mobiele communicatie nog aangenamer en comfortabeler maakt.

Aanbevolen: