Hoe Internetmodem Megafon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Internetmodem Megafon Uit Te Schakelen
Hoe Internetmodem Megafon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Internetmodem Megafon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Internetmodem Megafon Uit Te Schakelen
Video: Роутер megafon mr 150-2 2024, Mei
Anonim

Het Megafon-modem is een van de meest bekende en meest gebruikte methoden om toegang tot internet te krijgen. Het wordt via een USB-poort op een computer aangesloten en biedt overal in het dekkingsgebied van Megafon toegang tot het netwerk. Er zijn verschillende manieren om de modem los te koppelen.

Hoe internetmodem Megafon uit te schakelen
Hoe internetmodem Megafon uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Om de modem los te koppelen van de computer, gebruikt u het Safely Remove Hardware-systeem. Zoek het modempictogram, dat zich in de rechterbenedenhoek van de "Desktop" op de computer bevindt, klik erop met een willekeurige muisknop en vervolgens op het opschrift "Eject". Daarna zou een pop-upvenster "Hardware kan worden verwijderd" verschijnen, verwijder de modem uit de USB-connector.

Stap 2

Om de internetverbinding via het modem te verbreken, blokkeer je de simkaart die erin zit. Hiervoor verwijdert u de simkaart en steekt u deze in uw mobiele telefoon, voert u de gevraagde pincode en pukcode in, deze vindt u in de documenten van de simkaart.

Stap 3

Kies het commando op de telefoon: * 105 * 00 # en de belknop. Het scherm toont het volgende bericht: Servis-Gid 1 - Ustanovit / razblokirovat parol Reageren? Klik OK. Voer vervolgens het cijfer 1 in en nogmaals OK. Binnen enkele minuten wordt er een sms naar uw telefoon gestuurd met het wachtwoord voor toegang tot het Service-Guide-systeem op de Megafon-website.

Stap 4

Ga naar de officiële website van het bedrijf Megafon. Klik op het opschrift "Servicegids", in de rechterbovenhoek. Voer uw login in - uw telefoonnummer in tiencijferig formaat, het wachtwoord ontvangen in de sms en de beveiligingscode, die wordt getoond in de afbeelding onder de login- en wachtwoordformulieren. Klik op het item "Inloggen".

Stap 5

Voer op de pagina die wordt geopend het gedeelte 'Diensten en tarieven' in. Dan "Nummerblokkering". Voer de datum in vanaf wanneer u de internetverbinding via modem wilt blokkeren en klik op "Installeren". Het slot is 6 maanden geldig. Na deze tijd kunt u deze verlengen. Hier kunt u ook de simkaart ontgrendelen en opnieuw gebruiken. De service van installeren/deblokkeren wordt niet in rekening gebracht.

Stap 6

Om het Megafon-modem uit te schakelen, moet u bovendien uw paspoort aanvragen bij een Megafon-klantenservicekantoor.

Aanbevolen: