Een Sub Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Sub Aansluiten
Een Sub Aansluiten

Video: Een Sub Aansluiten

Video: Een Sub Aansluiten
Video: Connect a Subwoofer to Anything... Easier than you think 2024, Mei
Anonim

Het aansluiten van de subwoofer op een computer is een vrij eenvoudige handeling. De adapterdraad wordt aangesloten op de bijbehorende connector, waarna het systeem wordt geconfigureerd. Het instellen van het apparaat na het aansluiten is de moeilijkste taak.

Een sub aansluiten
Een sub aansluiten

Het is nodig

Computer, subwoofer

instructies:

Stap 1

Een product zoals een geluidskaart is verantwoordelijk voor het verzenden van geluid naar de computer. Het is uitgerust met een reeks connectoren waarop verschillende apparaten (luidsprekers, microfoon, subwoofer, luidsprekersysteem, enz.) kunnen worden aangesloten. U kunt deze connectoren aan de achterkant van uw computer zien. Elk nest heeft een andere kleur. Dit maakt het aansluiten van apparaten het handigst (als je merkt dat de stekker van het aangesloten apparaat ook een bepaalde kleur heeft).

Stap 2

Om de sub op een pc aan te sluiten, moet u het volgende doen. Steek de subwoofer in een stopcontact en draai de schakelaar van het apparaat naar de "ON"-positie. Nu moet je alle luidsprekers die bij de kit zijn geleverd aansluiten op de subwoofer. Nadat u de luidsprekers hebt aangesloten, hoeft u slechts één handeling uit te voeren - steek de subwooferstekker (uitgang) in de aansluiting op de geluidskaart, die overeenkomt met de kleur van de stekker. Als er geen passend stopcontact is, steekt u de stekker in een ander stopcontact op de kaart.

Stap 3

Nadat de subwooferuitgang is aangesloten op de aansluiting op de geluidskaart, toont het besturingssysteem automatisch een dialoogvenster (geluidskaartagent). In dit venster ziet u de volgende aansluitmogelijkheden: "Out to side speakers", "Out to center channel / subwoofer", "Out to rear speakers", "Line out", "Headphones", "Microphone in" en "Line-out ingang". Vink het vakje naast Center / Subwoofer Output aan en sla uw wijzigingen op. Zo sluit je de subwoofer met de juiste setup aan op je computer.

Aanbevolen: