Hoe U Uw Telefooncode Kunt Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefooncode Kunt Ontgrendelen
Hoe U Uw Telefooncode Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Telefooncode Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Telefooncode Kunt Ontgrendelen
Video: How To Unlock Android From Password/Passcode Tutorial! 2024, Mei
Anonim

Om persoonlijke gegevens veilig te houden, gebruiken mobiele telefoons een beveiligingscodeslot. Dit is nodig in geval van diefstal of verlies van de telefoon door de eigenaar. Het is niet ongebruikelijk dat eigenaren van mobiele telefoons de vergrendelingscodes voor zowel de simkaart als de telefoon zelf vergeten of verliezen. In dit geval moet u een aantal aanbevelingen opvolgen.

Hoe u uw telefooncode kunt ontgrendelen
Hoe u uw telefooncode kunt ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Als de telefoon zelf is vergrendeld, hebt u de naam van de fabrikant en de modelnaam van de telefoon nodig. Gebruik zoekmachines om speciale firmware-resetcodes en resetcodes te vinden. Eenmaal geïntroduceerd, resetten ze de oorspronkelijke instellingen en wissen ze alle persoonlijke gegevens op de telefoon, waardoor de telefoon terugkeert naar de fabrieksinstellingen. Wanneer. als u ze niet kunt vinden, neem dan contact op met de fabrikant. Wees voorzichtig, het gebruik van de firmware-resetcode zal resulteren in het onherstelbare verlies van al uw persoonlijke gegevens die zijn opgeslagen in het telefoongeheugen.

Stap 2

Flash uw telefoon opnieuw met speciale software. Synchroniseer uw telefoon met een computer met behulp van een datakabel en nadat u eerst alle benodigde stuurprogramma's op uw computer hebt geïnstalleerd. Nadat u ervoor heeft gezorgd dat uw telefoon is gesynchroniseerd, start u de knipperende software met behulp van de fabrieksfirmware. De software-installatiebestanden, evenals de fabrieksfirmwarebestanden, kunnen op internet worden gevonden met behulp van een zoekmachine. Gebruik alleen die firmwares die in de fabriek zijn geïnstalleerd, d.w.z. schoon en vrij van add-ons, en ook geschikt voor uw telefoonmodel.

Stap 3

Als u twijfelt over uw bekwaamheid, neem dan contact op met een erkend garantie- of servicecentrum. Om de garantie op de telefoon niet te verliezen, verdient het de voorkeur om contact op te nemen met het garantiecentrum. Als u geen documenten voor uw telefoon heeft of de garantieperiode is verstreken, kunt u ook contact opnemen met het servicecentrum. Tegen een bescheiden vergoeding wordt je telefoon ontgrendeld.

Stap 4

Gebruik bij het blokkeren van een simkaart een speciale puk-code die is ontworpen om de pincode te herstellen. Deze codes moeten op de plastic kaart staan waar uw simkaart in zat. Als deze kaart verloren is gegaan, moet u contact opnemen met het servicecentrum van uw provider voor herstel. Houd er rekening mee dat uw paspoort nodig is om uw eigendom te verifiëren.

Aanbevolen: