Hoe Sms'en In Spanje

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en In Spanje
Hoe Sms'en In Spanje

Video: Hoe Sms'en In Spanje

Video: Hoe Sms'en In Spanje
Video: UITETEN IN SPANJE | HANDIGE WOORDEN & ZINNEN - Nivel 2 2024, Mei
Anonim

Gebruik een van de drie methoden om sms-berichten vanuit Spanje te verzenden: een simkaart van een Russische telecomoperator, een Spaanse simkaart of stuur een sms vanaf een speciale site. De keuze van de optie hangt af van naar welk nummer je het bericht wilt sturen.

Hoe sms'en in Spanje
Hoe sms'en in Spanje

instructies:

Stap 1

Als u in Spanje een sms-bericht wilt verzenden vanaf een Russische simkaart naar het aantal Russische telecomoperators, belt u gewoon + 7-operatorcodetelefoon. Er is meestal geen probleem met de bezorging van deze berichten. Een ander ding is sms van een Russisch nummer naar een abonnee van een Spaanse operator, sommige accepteren geen berichten van onze nummers. Koop een lokale simkaart, voer de tekst in en in het veld voor nummers + 10-operatorcode, telefoonnummer. Als sms niet via +10 gaat, probeer dan 0010.

Stap 2

Om via internet berichten naar de telefoons van lokale telecomoperators te sturen, gebruikt u speciale sites, bijvoorbeeld https://www.mensajetexto.com/, hiermee kunt u berichten sturen naar de nummers van de Spaanse Movistar, Amena, Vodafone. Registreer u op de site, maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan, voeg informatie over de geadresseerden toe aan het adresboek. Schrijf het abonneenummer in het formaat 0034 - operatorcode, telefoon. Op de site kunt u de meldingsfunctie van de bezorging van uw brief configureren. De site is in het Spaans, onthoud dat mandar is om te sturen, mensaje is een bericht

Stap 3

U kunt via internet berichten verzenden naar de nummers van Russische operators. Als u bijvoorbeeld naar een Beeline-abonnee wilt verzenden, gaat u naar een speciale pagina https://www.beeline.ru/sms/index.wbp. Schrijf de tekst in een speciaal venster, voeg het nummer van de ontvanger toe in het formaat van de operatorcode en vervolgens de telefoon, slechts 10 cijfers. Voer uw 5-cijferige beveiligingscode in en klik op verzenden. Uw bericht wordt in de wachtrij geplaatst voor verzending, helaas kan de wachttijd oplopen tot enkele uren. Om een bericht naar een Megafon-abonnee te sturen, gaat u naar https://sendsms.megafon.ru/, de beveiligingscode hier bestaat uit woorden in het Engels. Op de MTS-website https://www.mts.ru/messaging1/sendsms/ selecteer de afbeeldingen die bij de vraag horen, zodat het programma herkent dat je geen robot bent.

Aanbevolen: