Hoe Psp . Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Psp . Te Flashen
Hoe Psp . Te Flashen

Video: Hoe Psp . Te Flashen

Video: Hoe Psp . Te Flashen
Video: Как взломать Sony PSP, чтобы играть в загруженные игры с SD-карт (Учебное пособие) Прошивка 6.61 2024, April
Anonim

De eigenaren van de SONY draagbare gameconsole hebben de keuze tussen het gebruik van de officiële of aangepaste firmware. De firmware zelf is de software die de console uitvoert. De voordelen van de gewijzigde firmware zijn vooral het starten van games direct vanaf de geheugenkaart. Dit bespaart de aankoop van gelicentieerde games, die in Rusland veel geld kosten.

Hoe psp. te flashen
Hoe psp. te flashen

Het is nodig

set-top box, geheugenkaart, kabel voor aansluiting op een personal computer, evenals de firmware zelf

instructies:

Stap 1

Selecteer uw firmware. U kunt dit doen op gespecialiseerde sites. Elk PSP-model heeft zijn eigen firmware en daarom zijn er verschillen in de installatieprocedure.

Stap 2

De knipperprocedure is vrij eenvoudig en kost niet veel tijd. Op de console moet officiële firmware 6.31 of 6.35 zijn geïnstalleerd - dit is erg belangrijk. Probeer consoles niet te flashen met oudere software, omdat hierdoor de gadget defect kan raken.

Stap 3

Download PSP PRO-B4-firmware of iets dergelijks. Pak de resulterende bestanden uit op een geheugenkaart in de map: / PSP / GAME /. In de toekomst zal deze map je games opslaan in ISO- en CSO-indeling.

Stap 4

Download het spel Minna no sukkiri, demoversie, kopieer het resulterende bestand naar de geheugenkaart. Het is niet moeilijk om het spel te vinden en te downloaden - het is gratis beschikbaar.

Stap 5

Download vervolgens de HBL-, HEN- en ISO Loader-bestanden voor firmwareversie 6.31 of 6.35. Kopieer de resulterende bestanden naar de hoofdmap van de geheugenkaart.

Stap 6

Voer het opgenomen spel uit (Minna no sukkiri), selecteer het onderste item. Als alles eerder correct is gedaan, zou de console naar de XMB moeten gaan.

Stap 7

Als u om de een of andere reden de console niet kunt flashen, neem dan contact op met de professionals. Op dit moment zijn er voldoende mensen betrokken bij deze procedure en de aangeboden diensten zijn niet hoger dan de prijs van één PSP-game.

Aanbevolen: