Een Geheugenkaart Flashen Voor PSP

Inhoudsopgave:

Een Geheugenkaart Flashen Voor PSP
Een Geheugenkaart Flashen Voor PSP

Video: Een Geheugenkaart Flashen Voor PSP

Video: Een Geheugenkaart Flashen Voor PSP
Video: PSP Memory Stick, Micro SD Card Adapter Setup! 2024, Mei
Anonim

Playstation Portable is een populaire gameconsole van Sony. De console verscheen in 2004, tijdens zijn bestaan heeft hij een groot aantal veranderingen ondergaan. Om je gameconsole bij te werken, moet je hem flashen met de nieuwste software.

Een geheugenkaart flashen voor PSP
Een geheugenkaart flashen voor PSP

Het is nodig

Computer, Playstation Portable, Hellcat Pandora-installatieprogramma

instructies:

Stap 1

Het firmwareproces levert geen bijzondere problemen op bij strikte naleving van de instructies. De meest actuele manier om een draagbare Playstation-gameconsole te flashen, is door de Pandora's Kit te gebruiken.

Stap 2

Pandora is een speciale kit die bestaat uit een geheugenkaart en een batterij waarmee je aangepaste of officiële firmware voor elke versie van Psp kunt installeren. Met behulp van de kit kunt u ook een console herstellen die is beschadigd door een onjuiste firmware.

Stap 3

Koop een Memory Stick Duo Pro om de kit te ontvangen. De geheugenkaart moet origineel zijn, met een geheugencapaciteit van 64 MB tot 16 GB. Door een valse kaart te gebruiken, riskeert u de functionaliteit van de console.

U hebt ook een originele Sony-batterij nodig.

Stap 4

Download het Hellcat Pandora-installatieprogramma om de batterij voor te bereiden op firmware.

Sluit je gameconsole aan op je computer. Pak de map pan3xx uit het gedownloade programma-archief uit naar de map / PSP / GAME / van uw geheugenkaart. Voer vervolgens het programma uit met behulp van de console en selecteer Batterijopties in het menu dat verschijnt. Er wordt een apart venster geopend, waarin het item Batterij Pandora maken wordt geactiveerd. Na het einde van de bewerking verlaat u het programma.

Stap 5

U kunt nu het installatiemenu van Pandora openen. Zet de Psp uit en verwijder de batterij. Plaats vervolgens de geheugenkaart met het geïnstalleerde programma en houd de knop "Omhoog" ingedrukt. Terwijl u de knop ingedrukt houdt, plaatst u de batterij, hierdoor wordt de console ingeschakeld. Eenmaal ingeschakeld, wordt het installatieprogramma gestart.

Stap 6

In het programmamenu zie je veel opties, voor firmware heb je het item M33 installeren nodig. Klik erop, het firmware-installatieproces zal beginnen. Als u klaar bent, drukt u op het kruisje (X). Psp wordt opnieuw opgestart, waarna de firmware van de gameconsole wordt bijgewerkt.

Aanbevolen: