Hoe Psp Te Flashen Met Officiële Firmware

Inhoudsopgave:

Hoe Psp Te Flashen Met Officiële Firmware
Hoe Psp Te Flashen Met Officiële Firmware

Video: Hoe Psp Te Flashen Met Officiële Firmware

Video: Hoe Psp Te Flashen Met Officiële Firmware
Video: Прошивка PSP (ВЗЛОМ ЗА 1 МИН) ПРОСТОЙ СПОСОБ 2024, Maart
Anonim

Play Station is een van de meest populaire consoles ter wereld. Het opnieuw flashen van de PSP maakt het mogelijk om de functionaliteit uit te breiden. Er zijn nu veel verschillende firmwareversies beschikbaar om te downloaden op internet. De volgorde van hun installatie voor elke versie is individueel.

Hoe psp te flashen met officiële firmware
Hoe psp te flashen met officiële firmware

Het is nodig

  • - een computer;
  • - PSP-console.

instructies:

Stap 1

Download de virtuele firmwareversie 5.03 van internet voor Psp lite 3000 en vergelijkbare modellen. Je kunt het downloaden via de link https://letitbit.net/download/70791.74257f423264a1cf147614fc1e11/5.03GEN_C.5.03_ChickHEN_R2.rar.html. Sluit de settopbox aan op uw computer via de USB-interface om uw Psp te flashen.

Stap 2

Sluit de settopbox aan op een pc via een USB-verbinding. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade bestand en pak de bestanden uit het archief uit naar een willekeurige map. Ga naar deze map, voer het ChickHEN R2-bestand ervan uit, klik in het geopende venster op de knop Volgende.

Stap 3

Kopieer de PSP-map naar een USB-flashstation, voer zo nodig een vervanging uit. Koppel de settopbox los, stel de fabrieksinstellingen in om de PSP te flashen. Open hiervoor het item "Instellingen", selecteer "Systeeminstellingen", klik op het item "Standaardconfiguratie herstellen", ga vervolgens naar het fotoalbum en open chickHEN.

Stap 4

U kunt het beste direct op het kruisje klikken en inloggen voordat u de albumafbeelding downloadt. Wacht tot de foto's geladen zijn, daarna verschijnt er een groen scherm en start de settopbox opnieuw op. Ga naar games, voer firmware 5.03GEN-C uit. Daarna kun je games naar de USB-stick dumpen en spelen.

Stap 5

Installeer Custom Firmware 5.50GEN op je PSP. U kunt het downloaden via de link https://depositfiles.com/files/cfdyzyt84. Sluit de settopbox aan op uw computer, pak de bestanden uit het gedownloade archief uit naar een willekeurige map. Als gevolg hiervan heb je een PSP-map - zoek het Update-bestand erin. Het moet naar de console worden gekopieerd, naar de PSP / GAME-directory.

Stap 6

Kopieer ook het bestand 550.pbp naar de hoofdmap van de STB. Koppel het apparaat los van de computer en ga vervolgens naar het menu "Game" - selecteer de Memory Stick om de firmware bij te werken, voer het gekopieerde bestand uit en start de console opnieuw op.

Aanbevolen: